» 1 kg ponty » 25 dkg vegyes hal: törpeharcsa, csuka, keszeg stb » 2 fej közepes hagyma » 2 púpozott ek. őrölt pirospaprika » 2 dkg só » 1 kis paradicsom » 1 kis hegyes zöldpaprika » 1 cseresznyepaprika » 1/4 dl vörösbor
A halat alaposan megtisztítjuk. A hagymát felaprózzuk, bográcsba tesszük, majd hozzáöntünk 1 liter vizet, és beletesszük a halat. Ha elkezd forrni, beletesszük a pirospaprikát, a zöldpaprikát, paradicsomot, cseresznyepaprikát. Ezután a bort is beletöltjük, és tovább főzzük. Ha a hal szépen megfőtt, hosszú metélttel kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom