Az összes hozzávalót egy turmixba tesszük, és az egészet alaposan összeturmixoljuk. Ezután behűtjük, majd kínálhatjuk is.
A hús és hagymát kockákra vagdaljuk. A hagymát közepes lángon pároljuk, sózzuk, borsozzuk, pirospaprikával és babérlevéllel fűszerezzük. Ezután beleteszem a húst, ha kell
Előkészítési idő: 20 perc + 15 perc behűtés
Teljes elkészítési idő: 15 perc
A darált borjú- és sertéshúst, az újhagymát, a nap szárította paradicsomot, a sót, a borsot
Előkészítési idő: 25 perc
Teljes elkészítési idő: 45 perc
180°C-ra melegítsük elő a sütőt. (gázsütőnél 4-es fokozat)Egy 1,5 literes négyszögletes tűzálló edényt fújjunk
A parajt megtisztítjuk, majd kevés vajba forgatjuk addig, amíg össze nem esik. Eközben sóval, borssal és fokhagymával fűszerezzük. A pulykamellfilékbe éles késsel nyíláso
5 percig főzzük a tojásos tésztát forrásban lévő vízben, majd leszűrjük és melegen tartjuk.
A csirkemellfiléket laposan vágjuk ketté, hogy nyolc vékony lapos szeletet ka
A mazsolát leforrázzuk, a paprikát hosszában kettévágjuk, kimagozzuk. a rizst bő, só vízben megfőzzük, majd leszűrjük. felaprítjuk a csiperkét, az olajbogyót, a diót és a
Előkészítési idő: 25 perc + 30 perc behűtés
Teljes elkészítési idő: 1 óra
200°C-ra melegítsük elő a sütőt (gázsütőnél 6-os fokozat).Egy 22 cm átmérőjű lapos kivehető al
Ugrás a lap tetejére >>