A pontyot besózzuk, majd a lisztbe panírozzuk, és olajban megsütjük. A szalonnát felkockázzuk, és megpirítjuk. Ehhez adjuk hozzá a hagymát, melyet felkarikáztunk, illetve
A lencsét egy éjszakára beáztatjuk, majd felöntjük vízzel. A babérlevelet, kaprot, kakukkfüvet, turbolyát csokorba kötjük, és a lencséhez adjuk. Beletesszük a szegfűszege
Előkészítési idő:15 perc
Teljes elkészítési idő:1 óra 10 perc
1 Egy nagy edénybe tegyük fel a lencsét a csirkehúslével, valamint 1 liter vízzel forrni, majd lassú tűzön
Előkészítési idő: 20 perc+ a borsó beáztatása
Teljes elkészítési idő:1 óra 40 perc
1, Egy nagy tál vízbe áztassuk be a feles borsót 4 órán át. Szűrjük le róla a vizet.
Előkészítési idő:20 perc
Teljes elkészítési idő:30 perc
1. 180°C- ra (gázsütő esetén 4- es fokozat) melegítsük elő a sütőt. Nagy tálban dolgozzuk össze a krémsajtot a c
Előkészítési idő:35 perc
Teljes elkészítési idő:2 perc
Egy kis edény forrásban lévő vízben 2 percig főzzük a babot. Szűrjük le, mártsuk hideg vízbe, majd szűrjük le ism
Előkészítési idő:30 perc+ 20 perc behűtés
Teljes elkészítési idő:1 óra
1 Egy 22 cm- es pite formát béleljünk ki sütőpapírral, tegyük rá a kinyújtott tésztát, és fedjük
Előkészítési idő: 15 perc
Teljes elkészítési idő: 15 perc
A lime szeletekkel béleljük ki a bambuszgőzölő alját, a csirkemelleket helyezzük rá és ízlés szerint fűszerezz
Ugrás a lap tetejére >>