A pontyot besózzuk, majd a lisztbe panírozzuk, és olajban megsütjük. A szalonnát felkockázzuk, és megpirítjuk. Ehhez adjuk hozzá a hagymát, melyet felkarikáztunk, illetve
A lencsét egy éjszakára beáztatjuk, majd felöntjük vízzel. A babérlevelet, kaprot, kakukkfüvet, turbolyát csokorba kötjük, és a lencséhez adjuk. Beletesszük a szegf?szege
El?készítési id?:15 perc
Teljes elkészítési id?:1 óra 10 perc
1 Egy nagy edénybe tegyük fel a lencsét a csirkehúslével, valamint 1 liter vízzel forrni, majd lassú t?zön
El?készítési id?: 20 perc+ a borsó beáztatása
Teljes elkészítési id?:1 óra 40 perc
1, Egy nagy tál vízbe áztassuk be a feles borsót 4 órán át. Sz?rjük le róla a vizet.
El?készítési id?:20 perc
Teljes elkészítési id?:30 perc
1. 180°C- ra (gázsüt? esetén 4- es fokozat) melegítsük el? a süt?t. Nagy tálban dolgozzuk össze a krémsajtot a c
El?készítési id?:35 perc
Teljes elkészítési id?:2 perc
Egy kis edény forrásban lév? vízben 2 percig f?zzük a babot. Sz?rjük le, mártsuk hideg vízbe, majd sz?rjük le ism
El?készítési id?:30 perc+ 20 perc beh?tés
Teljes elkészítési id?:1 óra
1 Egy 22 cm- es pite formát béleljünk ki süt?papírral, tegyük rá a kinyújtott tésztát, és fedjük
El?készítési id?: 15 perc
Teljes elkészítési id?: 15 perc
A lime szeletekkel béleljük ki a bambuszg?zöl? alját, a csirkemelleket helyezzük rá és ízlés szerint f?szerezz
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom