Egy lábosba 2,5 dl vizet töltünk, és hozzáadjuk a bulgurt. Kb. negyed órát benne hagyjuk, hogy megszívja magát. A marhahúst egy tálba tesszük, és hozzáadjuk a mentalevele
El?készítési id?:15 perc + éjszakán át h?t?szekrényben h?tés
Teljes elkészítési id?:1 óra 20 perc
1. A körtéknek távolítsuk el a magházukat, és hámozzuk meg, a szárukat
Fogunk egy lábost, amelybe sós vizet öntünk, ebben megf?zzük a kelbimbókat, majd lecsöpögtetjük ?ket. A kolbászt felkarikázzuk, majd egy vajjal kikent jénaiba tesszük a k
Az endíviát, a hagymát és a paprikát megtisztítjuk és feldaraboljuk. A kukoricát 5 percre forró, sós, köményes vízbe tesszük. A tojásokat megf?zzük, megpucoljuk, felaprít
A kelkáposztát megmossuk, majd nagyobb kockákra vágjuk, és leforázzuk. Egy lábosba tesszük, f?ni hagyjuk, majd sóval, ?rölt köménnyel ízesítjük. Amikor félkészre f?tt, be
A tofut felszeleteljük, lisztbe forgatjuk, majd olajban néhány perc alatt megsütjük. Eközben az aramét fél órára forró vízbe tesszük, majd felszeleteljük. A vízéb?l 6 kan
El?készítési id?:25 perc + 2 óra pácolás
Teljes elkészítési id?: 20 perc
A vokot hevítsük fel nagyon forróra és a szecsuáni borsot szárazon pirítsuk 30 másodpercig. A v
Elkészítési id?:25 perc
Teljes elkészítési id?:10 perc
1 Egy nagy t?zálló tálban öntsünk a tésztára annyi forrásban lév? vizet, hogy ellepje, majd 5 percre hagyjuk így.
Ugrás a lap tetejére >>