Előkészítési idő: 20perc+pácolás
Teljes elkészítési idő: 10perc
A fokhagymát, a lime-lét, a barna cukrot, a koriandert, a kurkumát, a szójaszószt és a borsszemeket dolg
Előkészítési idő: 15 perc
Teljes elkészítési idő: 10 perc
1, A hátszínről a zsiradékot és az inas részeket távolítsuk el, majd 2,5 cm-es kockákra aprítsuk fel. A rozmar
Előkészítési idő: 25 perc
Teljes elkészítési idő: 1óra 20perc
Egy olaj nélküli száraz serpenyőben pirítsuk 1-2 percig a sáfrányszálakat alacsony hőfokon. Egy kis tálba
A húst szeletekre vágjuk, ételízesítővel befűszerezzük, kicsit állni hagyjuk.
Az edényt a szalonnával kibéleljük, majd a sajtot lereszeljük, és felváltva rétegezzük. Eg
A pulykamellet megmossuk, tenyérnyi korongokat vágunk belőle, majd besózzuk, borsozzuk. A tojásfehérjéket kicsit felverjük (nem teljesen, csak egy kicsit legyen habos), a
Felolvasztom a Rama margarint, a kiklopfolt pulykamell egyik oldalát megsütöm, majd megfordítom. Ráfektetem a gépsonkát, majd a sajtot. Ha a sajt megolvadt lapáttal vesze
A padlizsánt elfelezzük, majd bedörzsöljük sóval a belső részét, és állni hagyjuk kicsit. Ezután a sós részével lefelé egy deszkára tesszük, és hosszában 4-5 mélyedést vá
A sárgarépát megmossuk, majd fogunk egy reszelőt, és lereszeljük, olajban előpároljuk. Ezután hozzáöntünk egy kevés húslevest (vagy csontlevet), majd készre pároljuk. Sóz
Ugrás a lap tetejére >>