El?készítési id?:15 perc
Teljes elkészítési id?:5 perc
Keverjük simára a kukoricalisztet egy kevés marhahúslében, majd a maradék marhahúslébe keverjük az osztrigaszószt
El?készítési id?: 10 perc
Teljes elkészítési id?: 2 óra
Az inas részeket és a zsiradékot távolítsuk el a steakr?l, majd 2 cm-es kockákra daraboljuk fel. A f?szeres lisz
El?készítési id?:30 perc+ 2 óra
Teljes elkészítési id?:10 perc
1 Áztassunk hideg vízbe 8 fanyársat, 30 percre. Keverjük össze az olívaolajat, a citromlevet, a rozmaring
A paprikát a süt? rácsán addig sütjük, amíg hólyagos nem lesz, ekkor leszedjük a héját, és felszeleteljük. A padlizsánt és a cukkinit kockákra vágjuk, majd olajban átpirí
Elkészítési id?: 15 perc + éjszakán át történ? beáztatás
Teljes elkészítési id?: 2 óra 15 perc
A csicseriborsót egy éjszakán át áztassuk be hideg vízbe és másnap sz?rjü
El?készítési id?: 15perc+10 perc pácolás
Teljes elkészítési id?: 10 perc
A citromlét, az olívaolajat, a fokhagymát, a mézet és a chutney-t keverjük össze egy tálban.
E
El?készítési id?: 30 perc
Teljes elkészítési id?:45 perc
2 ev?kanál forrásban lév? vízbe áztassuk a sáfrányt, majd tegyük félre. Forrósítsunk fel olajat alacsony h?foko
El?készítési id?: 30 perc+ egy éjszakán át pácolás
Teljes elkészítési id?: 20 perc
Vékony csíkokra vágjuk fel a csirkét, majd a currypasztával, a csilipaprikával, a fok
Ugrás a lap tetejére >>