A megtisztított pisztrángokat sóval bedörzsöljük, majd olajjal megkent zsírpapírokba csomagoljuk ?ket. Kb. 15 percig sütjük ?ket a süt?ben, majd friss salátával vagy kapo
El?készítési id?: 20 perc+15 perc állni hagyás+beh?tés
Teljes elkészítési id?: 50perc
Egy nagy deszkán a besózott padlizsánokat terítsük szét egy rétegben. 15 perc állá
A káposztából kinyomkodjuk a levét, majd olajban egy kicsit megpároljuk, és egy tepsibe tesszük. A halat szétvágjuk, a sóval és a borssal f?szerezzük, majd a káposztára r
Elkészítési id?: 20 perc
Teljes elkészítési id?: 45 perc
Egy nagyobb teflonserpeny?t vékonyan fújjunk be étolajjal. Tegyük bele a póréhagymát, a fokhagymát, és egy ev?k
A pulykamellfiléket megtisztítjuk, egy kicsit kikloffoljuk, majd sóval, borssal f?szerezzük, és a mustárral bekenjük. A póréhagymát megmossuk, majd kb. 5 cm-es szeletekre
A burgonyát meghámozzuk, és kockára vágjuk. A póréhagymát megmossuk, fehér részét karikára vágjuk. a tököt is kockára vágjuk. A burgonyát és a póréhagymát lábosba tesszük
A húst vékony csíkoka szeljük fel, majd sóval és borssal ízesítjük, lisztbe forgatjuk, és kevés olajban megsütjük. A sárgarépát karikákra vágjuk, a zellert felkockázzuk.
A pulykamellet megszórjuk sóval és borssal, majd a paradicsomot megpucoljuk, és kockákra felvágjuk. A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, majd az újhagymát vastagabb s
Ugrás a lap tetejére >>