A juhsajtot villával összenyomkodjuk, majd hozzáöntjük a joghurtot, és addig keverjük, amíg krémes nem lesz. A petrezselyemzöldet felaprózzuk, majd hozzáadjuk a krémhez,
Az ásványvízb?l és a cukorból szirupot készítünk, és 10 percig forraljuk. A mentát megmossuk, leveleit lecsipkedjük, és a sziruphoz adjuk. Még 10 percig forraljuk, majd l
A finomság elkészítését el?ször a szósz elkészítésével kezdjük. A szósz elkészítéséhez keverjük össze a koirandert, olajat, mézet, citromlevet, borsot és citromhéjat. A s
El?készítési id?: 30 perc + 4 óra beh?tés
Sütés nélküli
Egy 22 cm-es szétnyitható tortaformát béleljünk ki süt?papírral. A diót és a kekszet daráljuk finomra. Az olvasz
Fogunk egy lábost, sós vizet töltünk bele, majd ebben megf?zzük a kelbimbókat. A megolvasztott vajban megpirítjük a zsemlemorzsát, majd beletesszük a kelbimbót, sózzuk, b
Az éleszt?t 2,5 dl langyos vízbe tesszük, a lisztet egy kever?tálba szitáljuk, majd a közepére fészket csinálunk, ide öntjük az éleszt?t, sóval megszórjuk, majd az egésze
El?készítési id?: 15 perc
Teljes elkészítési id?:1 óra 10perc
170°C-ra melegítsük el? a süt?t. (gázsüt?nél 3-as fokozat)Egy nagy edényben forrósítsuk fel az olajat és a
El?készítési id?:30 perc
Teljes elkészítési id?:1 óra 30 perc
1 A padlizsánt 1 cm vastag szeletekre vágjuk fel. Egy nagy tálba tegyünk tésztasz?r?t, ebbe helyezzük a pa
Ugrás a lap tetejére >>