A padlizsánokat a sütő rácsára tesszük, és ott megsütjük úgy, hogy közben folyamatosan forgatjuk őket, így egyenletesen sülnek meg. Miután kivesszük őket
Előkészítési idő: 25 perc
Teljes elkészítési idő:45 perc
A garnélarákok páncélját távolítsuk el, kivéve a farkak végét. A salakot tartalmazó fekete
Tojást kissé felverjük sárgájával együtt, ezután az összes alapanyagot összekeverjük, majd palacsinta sütőben megsütjük. Ha leragad, még higítunk rajta.
Előkészítési idő:25perc+behűtés
Teljes elkészítési idő:20perc
180°-ra melegítsük elő a sütőt (gázsütőnél 4-es fokozat). Daráljuk össze a norit, a
A gabonapelyheket egy kicsit megpirítjuk, majd annyi vizet öntünk hozzá, hogy ellepje a gabonapelyheket, és így megpároljuk. A fokhagymát, a vöröshagymát és a
Elsőként eltávolítjuk a paprika magházát, majd egy picit, nem túl puhára pároljuk. A hagymát és a cukkinit serpenyőbe megpároljuk, majd mikor már majdnem k
A tojásokat 20 percig főzzük, majd lehűtjük és megpucoljuk. A paprikát megsütjük, héját lehúzzuk és csíkokra vágjuk. Cseréplábosba olajat teszünk a papr
A hagymát felkarikázzuk, a paradicsomokat pedig elnégyeljük, majd a fűszerekből csokrot csinálunk, és tüllbe rakjuk. A hagymát olajon megdinszteljük, majd hozz
Ugrás a lap tetejére >>