A padlizsánokat a süt? rácsára tesszük, és ott megsütjük úgy, hogy közben folyamatosan forgatjuk ?ket, így egyenletesen sülnek meg. Miután kivesszük ?ket a süt?b?l, lesze
El?készítési id?: 25 perc
Teljes elkészítési id?:45 perc
A garnélarákok páncélját távolítsuk el, kivéve a farkak végét. A salakot tartalmazó fekete bélt óvatosan húzzuk
Tojást kissé felverjük sárgájával együtt, ezután az összes alapanyagot összekeverjük, majd palacsinta süt?ben megsütjük. Ha leragad, még higítunk rajta.
El?készítési id?:25perc+beh?tés
Teljes elkészítési id?:20perc
180°-ra melegítsük el? a süt?t (gázsüt?nél 4-es fokozat). Daráljuk össze a norit, az ?rölt paprikát, a ken
A gabonapelyheket egy kicsit megpirítjuk, majd annyi vizet öntünk hozzá, hogy ellepje a gabonapelyheket, és így megpároljuk. A fokhagymát, a vöröshagymát és a paprikát fe
Els?ként eltávolítjuk a paprika magházát, majd egy picit, nem túl puhára pároljuk. A hagymát és a cukkinit serpeny?be megpároljuk, majd mikor már majdnem kész hozzáadjuk
A tojásokat 20 percig f?zzük, majd leh?tjük és megpucoljuk. A paprikát megsütjük, héját lehúzzuk és csíkokra vágjuk. Cseréplábosba olajat teszünk a paprikát, és lassú t?z
A hagymát felkarikázzuk, a paradicsomokat pedig elnégyeljük, majd a f?szerekb?l csokrot csinálunk, és tüllbe rakjuk. A hagymát olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a pa
Ugrás a lap tetejére >>