A zselatint az almalébe tesszük, így oldjuk fel. A gyümölcsöket pl. eper, szeder, banán, narancs, körte) karikákra vágjuk vagy felkockázzuk, és a felmelegített almalébe t
A húst megtisztítjük, majd egy vízzel teli lábosba tesszük, és f?zni kezdjük. Megvárjuk, amíg felforr a víz, ekkor beletesszük a borsot, sót, babérleveleket, köménymagot
A körtéket elfelezzük, magjukat kivágjuk, és vastag szeletekre vágjuk ?ket. Fogunk egy jénait, beletesszük a körtéket, majd a kifacsart citrom levét ráöntjük. A zabpelyhe
A körtéket elfelezzük, magjukat kivágjuk, majd vastag szeletekre szeljük fel ?ket. Fogunk egy jénait, a körtéket beletesszük, majd a kifacsart citrom levét ráöntjük. A za
Egy lábosba tesszük a rizst, a cukrot és a citrushéjakat, majd felöntjük a tejjel, és kb. egy órát f?zzük. Ekkor belekeverjük az eszenciát is, és az egészet eloszlatjuk n
A csicseriborsót el?z? este beáztatjuk sós vízbe, és 2 szegf?szeget is beleszórunk, és másnap 4 óra alatt puhára f?zzük. A zöldségeket megtisztítjuk, és egyformára felsze
El?készítési id?:40 perc
Teljes elkészítési id?:1 óra 35 perc
1 Egy felforrósított, nagy teflonserpeny?ben, 5 percig, dinszteljük puhára a hagymát. Adjuk hozzá a sárgar
El?készítési id?: 40 perc
Teljes elkészítési id?: 15 perc
A lazacszeletek becsomagolásához vágjunk fel egy süt?papírt. 230°C-ra (gázsüt?nél 8-as fokozat)melegítsük el?
Ugrás a lap tetejére >>