Fogunk egy keverőtálat, beletesszük a lisztet, a tojást, a vajat, a sót és a tejfölt, majd az egészet alaposan összedolgozzuk, és cipó formát csinálunk belő
Előkészítési idő: 15 perc + 10 perc beáztatás
Teljes elkészítési idő: 15 perc
5-10 percre a tésztát áztassuk be forrásban lévő vízbe. (vagy amíg megp
Előkészítési idő: 20 perc
Teljes elkészítési idő: 1 óra 20 perc
Olívaolajspray-vel fújjunk be egy nagy edényt. A padlizsánt részletekben adagolva barnít
Előkészítési idő:20 perc
Teljes elkészítési idő: 50 perc
Egy vastag aljú edényben forraljuk fel az olajat. A gyömbért, fokhagymát, csillagánizst és a sz
Tepsibe szórjuk az 1 kg sót, melyet egyenletesen eligazítjuk benne. Az egész csirkét kivül-belül megmossuk, majd belehelyezzuk a sóval feltöltött tepsibe. Forr
A kelbimbót megmossuk, szárát kereszt alakban bevágjuk. A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, a sonkát felcsíkozzuk. Párolóedénybe vizet teszünk, megsózzuk,
A borsót sós vízben 1 kiskanál cukorral megfőzzük, majd leszűrjük. A vajat egy lábosban megolvasztjuk, és kis lángon megpirítjuk benne a hagymát. Amikor piru
A toastokra Rama margarint kenünk, majd négy szeletre rátesszük a sonkát, az ananászt, a bazsalikomot és a sajtot. A megmaradt négy szeletet ezek tetejére tessz
Ugrás a lap tetejére >>