Fogunk egy kever?tálat, beletesszük a lisztet, a tojást, a vajat, a sót és a tejfölt, majd az egészet alaposan összedolgozzuk, és cipó formát csinálunk bel?le, majd a h?t
El?készítési id?: 15 perc + 10 perc beáztatás
Teljes elkészítési id?: 15 perc
5-10 percre a tésztát áztassuk be forrásban lév? vízbe. (vagy amíg megpuhul)Sz?rjük le és
El?készítési id?: 20 perc
Teljes elkészítési id?: 1 óra 20 perc
Olívaolajspray-vel fújjunk be egy nagy edényt. A padlizsánt részletekben adagolva barnítsuk meg. Az olaj
El?készítési id?:20 perc
Teljes elkészítési id?: 50 perc
Egy vastag aljú edényben forraljuk fel az olajat. A gyömbért, fokhagymát, csillagánizst és a szecsuáni borsot a
Tepsibe szórjuk az 1 kg sót, melyet egyenletesen eligazítjuk benne. Az egész csirkét kivül-belül megmossuk, majd belehelyezzuk a sóval feltöltött tepsibe. Forró süt?ben 1
A kelbimbót megmossuk, szárát kereszt alakban bevágjuk. A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, a sonkát felcsíkozzuk. Párolóedénybe vizet teszünk, megsózzuk, majd beletess
A borsót sós vízben 1 kiskanál cukorral megf?zzük, majd lesz?rjük. A vajat egy lábosban megolvasztjuk, és kis lángon megpirítjuk benne a hagymát. Amikor pirulni kezd hozz
A toastokra Rama margarint kenünk, majd négy szeletre rátesszük a sonkát, az ananászt, a bazsalikomot és a sajtot. A megmaradt négy szeletet ezek tetejére tesszük, majd s
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom