A húst vágjuk 2 cm-es darabokra, és pácoljuk be a hal- és osztrigamártással, és hagyjuk 10 percig állni. A lime-okat szeleteljük fel. A koriandert mossuk meg, és a levele
Melegítsd el? a wokot.Tedd bele a szezámmagot, gyakran rázogatva zsiradék nélkül kb. 2 percig pirítsd.Majd vedd ki és tedd félre.A wokba tegyél olajat, melegítsd egy perc
A wokban felmelegített olajba tesszük a felaprózott hagymát, az összepréselt fokhagymát és a felcsíkozott répát, majd néhány perc után hozzáadjuk a felcsíkozott csirkemel
A felszeletelt húst és a gyömbért megpirítjuk a wok-ban, majd beletesszük az összepréselt fokhagymát, a felaprózott chilit, a felszeletelt répát és újhagymát. Néhány perc
A rák ollóit és lábait leszedjük, feltörjük, a testét pedig alul felvágjuk, a húst kiszedjük, és gyomrát, valamint a kopoltyúját eltávolítjuk. A húst egy tálba tesszük, m
Fogunk egy tálat, beletesszük a felcsíkozott kacsahúst, a szójaszószt, a mirint, a cukor felét és a lereszelt gyömbér harmadát, majd az egészet alaposan elkeverjük. Így p
F?zzük meg a rizst, majd hagyjuk kih?lni. A gyömbért hámozzuk meg, és vágjuk szeletekre, a koriandert pedig kisebb darabokra. pucoljunk meg 3 mogyoróhagymát, vágjuk aprór
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a gyömbért, a paradicsomvel?t, egy ek. napraforgó-olajat, a fokhagymát és a szójaszószt, majd beleforgatjuk a szójahúst, és 20 perci
Ugrás a lap tetejére >>