Fogunk egy tálat, elkeverjük benne az ötf?szer-port és a keményít?t, majd ebben megforgatjuk a felszeletelt kacsamellfilét. Ezután a wokban készre sütjük a szeleteket, ma
Els? lépésként a szárított gombát beáztatjuk, majd a kacsamellfilét vékony szeletekre vágjuk és összekeverjük a sambal manissal. Keskeny csíkokra szeleteljük a paprikát,
A kagylókat tisztítsuk meg, a kinyíltakat dobjuk ki. F?zzük ?ket 10 percig, majd vegyük ki a héjukból. Amik nem nyíltak ki, dobjuk ki. A hagymát és a fokhagymát aprítsuk
A kagylókat el?re megf?zzük, majd eltávolítjuk a héjukat, és a köménnyel összekeverjük a húsukat egy tálban. Ezután a wok-ban megpirítjuk a felkarikázott póréhagymát, az
A kagyló felesleges részeit eltávolítjuk, a megmaradt húst pedig vízszintesen elfelezzük. A wok-ban vajon és olajon megpirítjuk az összepréselt fokhagymát, a gyömbért és
F?zzük meg a rizs, majd sz?rjük le. Wokban forrósítsunk olajat, majd tegyük bele a hozzávalókat, és pirítsuk meg. Amikor elkészült keverjük hozzá a rizs, és tálaljuk.
El
A tésztát 10 percig forró vízben áztatjuk, eközben a bárányhúst egy másik lábosban 5 percig f?zzük. Egy tálban összekeverjük a szójaszószt egy ek. napraforgó-olajjal, maj
A rizst a kurkumával ízesített vízben készre f?zzük. Eközben a felszeletelt húst megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felaprózott chilit és a felcsíkozott paprikát. Néhány perc
Ugrás a lap tetejére >>