Fogunk egy tálat, elkeverjük benne az ötfűszer-port és a keményítőt, majd ebben megforgatjuk a felszeletelt kacsamellfilét. Ezután a wokban készre sütjük a s
Első lépésként a szárított gombát beáztatjuk, majd a kacsamellfilét vékony szeletekre vágjuk és összekeverjük a sambal manissal. Keskeny csíkokra szeletelj
A kagylókat tisztítsuk meg, a kinyíltakat dobjuk ki. Főzzük őket 10 percig, majd vegyük ki a héjukból. Amik nem nyíltak ki, dobjuk ki. A hagymát és a fokhagym
A kagylókat előre megfőzzük, majd eltávolítjuk a héjukat, és a köménnyel összekeverjük a húsukat egy tálban. Ezután a wok-ban megpirítjuk a felkarikázott
A kagyló felesleges részeit eltávolítjuk, a megmaradt húst pedig vízszintesen elfelezzük. A wok-ban vajon és olajon megpirítjuk az összepréselt fokhagymát, a
Főzzük meg a rizs, majd szűrjük le. Wokban forrósítsunk olajat, majd tegyük bele a hozzávalókat, és pirítsuk meg. Amikor elkészült keverjük hozzá a rizs,
A tésztát 10 percig forró vízben áztatjuk, eközben a bárányhúst egy másik lábosban 5 percig főzzük. Egy tálban összekeverjük a szójaszószt egy ek. napra
A rizst a kurkumával ízesített vízben készre főzzük. Eközben a felszeletelt húst megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felaprózott chilit és a felcsíkozott paprik
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom