A wok-ban megpirítjuk a felkarikázott chilit, a felszeletelt újhagymát, és a vízszintesen elvágott kagylókat. Amikor a kagyló megpuhult, hozzáadjuk a szójaszószt és a vaj
A felaprózott ceruzababot sós vízben néhány percig f?zzük, majd egy tálba tesszük, és hozzákeverjük a kagylók húsát, a tojást, a felkarikázott újhagymát, a rizslisztet, a
A garnélákat mossuk meg, és a forró olajban süssük 40-50 másodpercig, majd vegyük ki. A fokhagymát aprítsuk fel, a chilit vágjuk félbe, magozzuk ki, és mossuk meg, majd k
A bárányhúst bevagdossuk néhány helyet, majd a résekbe tesszük a felszeletelt fokhagymákat. Egy tálban összekeverünk 1-1 ev?kanál olajat, rizsbort és szójaszószt, majd ez
A csirkemellfiléket kiklopfoljuk, majd a korianderrel elkevert fokhagymás vajjal bekenjük, felgöngyöljük és megt?zzük. Ezután a wok-ban megsütjük ?ket, majd félretesszük
A mozsárba tesszük a fokhagymát, a mogyoróhagymát, a chilit, a citromfüvet, a koriandert és a rákpasztát, majd az egészet összetörjük és elkeverjük a fahéjjal és a tamari
A wok-ban megsütjük a felcsíkozott gyömbért, majd félretesszük. Helyére a felkarikázott hagymát, a felkockázott répát tesszük, majd miután megpirultak, hozzáadjuk a zöldb
Fogunk egy mozsarat, összetörjük benne a sót és a borsokat, majd hozzákeverjük a cukrot. A wokban felmelegített olajba tesszük a garnélákat, a felaprózott chilit és az ös
Ugrás a lap tetejére >>