A gombára öntsük rá a vizet, és hagyjuk 15 percig állni. A csilit magozzuk ki, és vágjuk csíkokra. A gyombért hámozzuk meg, és vágjuk apróra. Az újhagymát vágjuk karikára
A felszeletelt vesepecsenyét összekeverjük az étkezési keményítővel és az osztriga-, valamint a szójaszósszal. Ezután előkészítjük a többi alapanyagot. Felszeleteljük a g
A cukkinit szeleteljük fel, a koriander leveleit vágjuk apróra. a gyömbért keverjük össze a rákpasztával és 2 ek. vízzel. A bambuszkosárkákat báleljük ki a korianderleve
Egy tálba tegyük bele a lisztet, és fél ek. cukrot. 0,5 dl vizet langyosítsunk meg, és a zsiradékkal együtt keverjük a lisztbe. gyúrjuk sima tésztává, majd nyújtsuk ki, é
A kelkáposztaleveleket főzzük 1-2 percig forrásban lévő sós vízben, majd vegyük ki, és mártsuk jéghideg vízbe. A petrezselymet vágjuk apróra, majd dolgozzuk össze masszáv
Mossuk meg a mangoldleveleket, és egy kis ideig blansírozzuk. 1 szál citromfüvet vágjunk össze a meghámozott fokhagymával együtt. A zsemlét áztassuk be, a galangát hámozz
A halat mossuk meg, és csepegtessük le, majd csepegtessünk rá rizsbort. Szórjuk meg sóval és borssal, és tegyük bambuszkosárba. A hagymát vágjuk negyedekre. A gyömbért pu
A rizst főzzük meg, és hagyjuk kihűlni. A rákot keverjük össze, 2 ek. halszósszal és őrölt gyömbérrel. A rizsből formáljunk gombócokat, a közepükbe nyomjunk egy mélyedést
Ugrás a lap tetejére >>