A garnélákat tisztítsuk meg, és adjunk hozzá 4 zúzott fokhagymát. Keverjük össze a gyömbérrel, a tamarinddal, a kurkumával, a cukorral, 1 tk. sóval, kevés chiliporral, és
A felaprózott hagymát és az összepréselt fokhagymát a wok-ban megpirítjuk, majd beleszórjuk a köményt, és hozzáadjuk a paradicsomot, a pestot és a cukrot. Amikor mártás á
A felkarikázott póréhagymát a wokban felmelegített olajban megpirítjuk. Eközben a garnélákat a sós keményít?ben megforgatjuk, majd a wokba tesszük, és pirítani kezdjük. E
A garnélát és az újhagymát robotgépben pürésítjük, majd egy tálban összekeverjük a szójaszósszal, a keményít?vel és a tojás fehérjével. Az összepréselt fokhagymát elkever
A wokban megmelegített olajban megpirítjuk a babcsírát és a felcsíkozott paprikát, majd levesszük a t?zr?l, és hozzákeverjük a lime héját és levét, a garnélákat, a felapr
A tésztát 10 percig forró vízben áztatjuk, majd lesz?rjük, és meglocsoljuk a földimogyoró-olaj felével. A maradék olajat a wok-ban felmelegítjük, majd megpirítjuk benne a
Fogunk egy wok-ot, felmelegítjük benne az olajat, majd megpirítjuk benne az összepréselt fokhagymát. Ezután hozzákeverjük a felaprózott hagymát és a felkockázott padlizs
A tésztát tegyük meleg vízbe, amíg megpuhul. Csepegtessük le, és vágjuk 3-4 cm hosszú darabokra. A paprikát és a csilit vágjuk félbe, magozzuk ki, és vágjuk apró kockára.
Ugrás a lap tetejére >>