A kb. 1 cm - es kockákra darabolt tofuhoz hozzáadjuk a curryport és a sambal oeleket, majd keverés mellett átsüttjük. Beletesszük a fokhagymát, a gyömbért és a mungóbabcs
Fogunk egy wok-ot, beletesszük a tamarindkrémet, a felaprózott chilit, az összepréselt fokhagymát, a gyömbért, a cukrot, az összetépkedett leveleket és a halszószt, majd
Fogunk egy mélyebb tálat, összekeverjük benne a felaprózott chilit, a cukrot, a rizsecetet és a szójaszószt, majd az egészet félre tesszük. Ezután egy tálba szórjuk a li
A húst kockázzuk fel. Az ecetet keverjük össze a vörösborral, a mustárral, az olajjal és a fűszerekkel, és öntsük a húsra. Hagyjuk állni 10-15 percet. Az olajat hevítsük
Fogunk egy wok-ot, beletesszük a babot, a felaprózott hagymát, az összepréselt fokhagymát, majd sózzuk, a kurkumával és a köménnyel ízesítjük. Ezután felöntjük vízzel, ma
A felkockázott húst a tojásfehérjével elkevert keményítőbe tesszük 20 percre. Eközben egy másik tálban elkeverjük a szójaszószt, a cukrot és az ecetet. A húst a wokban ad
A csirkemellet vágjuk csíkokra, a gyömbért hámozzuk meg, és reszeljük le. A fokhagymát pucoljuk meg, és vágjuk apróra. Az olajat forrósítsuk fel a wokban, és pirítsuk meg
A felkockázott húst megpirítjuk a wok-ban, majd beletesszük a felkarikázott hagymát és a felszeletelt gombát. Kb. 5 perccel később hozzáadjuk az időközben megpirított kes
Ugrás a lap tetejére >>