A felkarikázott póréhagymát a wok-ban megpirítjuk, majd beletesszük a feldarabolt tofut és az osztrigát is. Eközben egy tálban elkeverjük a citromlevet a kemé
A hal bőrét és gerincét eltávolítjuk, majd felszeleteljük a húsát, és bekenjük a gyömbéres chiliszósszal. Ezután a wok-ban pirítani kezdjük a spárgát,
Fogunk egy mély tálat, összekeverjük benne a citromlevet, a citrom héját, a sót, borsot és ánizsmagot, majd ebbe tesszük a halat, és egy órát pácoljuk. Ekö
A csíkokra szeletelt marhahúst összekeverjük a keményítővel, sütőporral, 2 evőkanálnyi szójaszósszal és a 2 evőkanálnyi szezám olajjal. Lefedve hűtőbe
A tésztát készre főzzük, majd félretesszük. Eközben a wok-ban megpirítjuk a fokhagymát, majd hozzáadjuk a felkockázott húst. Néhány perc elteltével a rák
A padlizsánokat hosszában szétvágjuk úgy, hogy csúcsuknál egyben maradjanak, majd besózzuk őket, és fél óra múlva lemossuk. Ekkor a chiliolaj és a szójasz
A wok-ban megpirítjuk a cikkekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a felcsíkozott káposztát, és 2-3 percig így pirítjuk. Ekkor beletesszük a pak choit, majd ha a
A pak csojt tisztítsuk meg, és vágjuk kis darabokra. A hagymát vágjuk apróra, a csilit vágjuk félbe, kaparjuk ki a magokat, és a csövet ezután mossuk meg, majd
Ugrás a lap tetejére >>