A felkarikázott hagymát és a felcsíkozott húst a wok-ban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott paprikát, a felkarikázott répát és a felszeletelt cukkinit. Kb. 5 per
A húst csíkozzuk fel, a spenótot öblítsük le, és vágjuk nagyobb darabokra. A mangót pucoljuk meg, és vágjuk rombusz alakúra. a chilipaprikát mossuk meg ,és vágjuk fel. Az
a szójababcsírát öblítsük le, csepegtessük le. Az olajat hevítsük fel a wokban, és a zöldségeket pirítsuk meg. A narancsot hámozzuk meg, a fehér részét is szedjük le. Hár
A halat kb. 2X2 cm-es kockákra vágjuk és összekeverjük a kínai f?szerkeverékkel.A pak choit szétszedjük, megmossuk a leveleket, majd eltávolítjuk róla a szárakat. Külön e
A halat mossuk meg, és vágjuk 3 cm hosszú csíkokra. a karottát pucoljuk meg, hosszában vágjuk félbe, majd ferde szeletekre. a lime-okat vékonya szeleteljük fel. A halat p
A sz?l?t vágjuk félbe, és magozzuk ki, és keverjük össze a mazsolával, az armagnackal és az ötf?szer-porral, és pároljuk 10-15 percig. A húst csíkozzuk fel, majd a forró
A wok-ban megpirítjuk a garnélát, a felkarikázott újhagymát és a babcsírát. Eközben egy tálban összekeverjük a keményít?t, a szójaszószt, a vizet és a tojásokat. Ezt a wo
A garnélákat öblítsük le, és pácoljuk 30 percig a rizsborban. Az olajat hevítsük fel a wokban, oldjuk fel benne a pálmacukrot, keverjük bele az osztrigaszószt, tegyük bel
Ugrás a lap tetejére >>