A libamellet vékonyan szeleteljük fel, a póréhagymát vékonyan karikázzuk fel. A pomelót és a grépfrútot hámozzuk meg, de a hártyát is távolítsuk el. A gyümölcsfilét vágju
A felkockázott húst a keményít?vel elkevert f?szerporban megforgatjuk, majd a wok-ban megpirítjuk, és félretesszük. Helyére a felaprózott hagymát tesszük, majd miután ez
A halat mossuk meg, és vágjuk vékony szeletekre. Keverjük össze a sót, a borsot, az olajat és a rizsbort. Az újhagymát karikázzuk fel, a gyömbért hámozzuk meg, és vágjuk
A t?kehalat felaprítjuk, majd a halszósszal, a felaprózott chilivel, az összepréselt fokhagymával, a korianderrel, a tojással, a liszttel és az összetépkedett limelevelek
El?ször el?készítjük az összes hozzávalót. A húst keskenyre felcsíkozzuk, a megtisztított gyömbért apróra daraboljuk, majd összekeverjük a sambal oelekkel és a szójaszóss
Öblítsük át vízzel és a száraitól szabadítsuk meg a borsót és a babot, majd vágjuk fel ?ket. Egy wokban kezdjük el hevíteni az olajat, majd hirtelen rakjuk bele a zöldség
A kacsahúst megpirítjuk b?röstül a wok-ban, majd felszeleteljük. A wok-ba tesszük a felcsíkozott káposztát, a felkarikázott póréhagymát és a narancshéjat, majd 5 perc pir
Fogunk egy tálat, beletesszük a húst, a zsemlemorzsát, a tojást, a menta felét, a szegf?borsot és az összepréselt fokhagymát. Az egészet alaposan elkeverjük, majd kb. 20
Ugrás a lap tetejére >>