A libamellet vékonyan szeleteljük fel, a póréhagymát vékonyan karikázzuk fel. A pomelót és a grépfrútot hámozzuk meg, de a hártyát is távolítsuk el. A gy
A felkockázott húst a keményítővel elkevert fűszerporban megforgatjuk, majd a wok-ban megpirítjuk, és félretesszük. Helyére a felaprózott hagymát tesszük, m
A halat mossuk meg, és vágjuk vékony szeletekre. Keverjük össze a sót, a borsot, az olajat és a rizsbort. Az újhagymát karikázzuk fel, a gyömbért hámozzuk me
A tőkehalat felaprítjuk, majd a halszósszal, a felaprózott chilivel, az összepréselt fokhagymával, a korianderrel, a tojással, a liszttel és az összetépkedett
Először előkészítjük az összes hozzávalót. A húst keskenyre felcsíkozzuk, a megtisztított gyömbért apróra daraboljuk, majd összekeverjük a sambal oelekke
Öblítsük át vízzel és a száraitól szabadítsuk meg a borsót és a babot, majd vágjuk fel őket. Egy wokban kezdjük el hevíteni az olajat, majd hirtelen rakjuk
A kacsahúst megpirítjuk bőröstül a wok-ban, majd felszeleteljük. A wok-ba tesszük a felcsíkozott káposztát, a felkarikázott póréhagymát és a narancshéjat,
Fogunk egy tálat, beletesszük a húst, a zsemlemorzsát, a tojást, a menta felét, a szegfűborsot és az összepréselt fokhagymát. Az egészet alaposan elkeverjük,
Ugrás a lap tetejére >>