Az üvegbe cukrot szórunk, majd teszünk rá egy réteget valamilyen idénygyümölcsből. Egy réteg cukrot teszünk rá, majd rálocsoljuk a nátrium benzoátos rumot.
A szilva és ringló magjait kiszedjük, a körtét és az almát a héjával és magjaival együtt feldaraboljuk. Az egészet egy kevés vízzel megfőzzük, majd átpas
A fagyasztott áfonyát kiolvasztjuk, ha friss, akkor megmossuk. A zselatinlapot egy pohár hideg vízbe beáztatjuk. A vörösbort egy nyeles edénybe öntjük, hozzáad
A cseresznyét megmossuk, kimagozzuk. Kimérünk belőle 1 kg-ot, hozzáadjuk a citromlevet. A cukorból 2 evőkanálnyit félreteszünk, a többit a cseresznyéhez adjuk
Miután a körtéket meghámoztuk, félbevágtuk és magházuktól megfosztottuk, dobjuk bele őket citromos vízbe, majd hagyjuk kicsit ázni. Közben forraljuk föl a b
A körtéket folyó víz alatt átöblítjük, megpucoljuk, kimagozzuk és felengedjük vízzel, valamint belefacsarjuk a citromot.
A cukrot, a bort, a fahéjat és a sz
A meghámozott körtéket vágd félbe, a magházat vájd ki. Tedd azonnal citromos vízbe nehogy megbarnuljanak. Forrald fel a bort, a fűszerekkel, a narancs levével
Forraljunk fel egy edénybe vizet, 30 másodpercre mártsuk bele a barackokat, majd tegyük hideg vízbe. Húzzuk le a héjukat, vágjuk félbe, és magozzuk ki. Tegyük
Ugrás a lap tetejére >>