A parajt vagy mángoldot sóval ízesített vízben 10 percig főzzük, majd kicsit leszárítjuk, és összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a zsírt, és folytonos keverés mel
Tegyük a vízbe a vaníliarudat, és pároljuk meg benne a barackokat. Szűrjük le őket. A megmaradt lébe tegyük bele a málnát, a cukrot, és tegyük vissza a bara
A petrezselyem-, zellerzöldet vagy kaprot megmossuk, majd felaprítjuk. Sót adunk hozzá, majd kis üvegekbe töltjük, és lenyomkodjuk. A tetejére is sót szórunk,
A sárgabarackot vízbe áztatjuk, majd egy éjszakát állni hagyjuk. Utána hozzáadjuk a szilvát és a mazsolát. A gyömbért felaprítjuk, majd a cukorral együtt g
A sütőt 250 fokra állítjuk. A paradicsomot keresztben felvágjuk. A vágott felükkel felfelé egymás mellé tepsibe tesszük, sóval megszórjuk. A sütőben közé
A fagyasztott gyümölcsöket olvasszuk ki, a frisseket mossuk meg, magozzuk ki, távolítsuk el a szárukat. A fekete ribizli és a piros ribizli felét turmixoljuk öss
A megmosott paradicsomot szárazra töröljük, majd a sütő rácsán megsütjük. Tepsit rakunk alá, hogy a leve ne csöpögjön a sütőbe. Amikor elkezd sülni, bete
A virágokat megmossuk, lecsöpögtetjük. A szirmokat lecsipegetjük, edénybe tesszük, felöntjük 3/4 l vízzel, és jól elkeverjük. 12 órán át áztatjuk.
Az á
Ugrás a lap tetejére >>