Folyó víz alatt a barackokat átöblítjük, leszedjük a héját, ketté szeljük és kimagozzuk. Engedjük fel vízzel és facsarjuk bele a citromot.
Két liter vize
Az őszibarackot kimagozzuk. A gyümölcsöt apróra vágjuk. A vaníliarudat hegyes késsel hosszában félbevágjuk, a belsejét kikaparjuk. Héját és belsejét a cit
A hozzávalókat főzzük össze, majd töltsük üvegbe.
Előkészület: 10 perc.
Főzési idő: 30 perc.
A barackokat leforrázzuk, majd leszedjük a héját, magját kiszedjük, majd átpasszírozzuk. Hozzáadjuk a cukrot és a vaníliát, majd lassan, folytonos keveréssel
A barackot leforrázzuk, leszedjük a héját, kiszedjük a magját, a húsát pedig átpasszírozzuk. A vízből és cukorból készített szirupot hozzákeverjük, üve
Az őszibarackot megmossuk, kimagozzuk, majd darabokra vágjuk. Az őszibarackot a kakaóbabbal, a citromlével és 5 dl vízzel feltesszük főni. Fedő alatt felforralj
A padlizsánt addig sütjük, amíg héja barna nem lesz, majd leszedjük, a húsát pedig felkockázzuk. A paprikát megmossuk, magházát kiszedjük, húsát ledarálju
A megmosott paprikák magházát kiszedjük, húsát szeletekre vágjuk. Lefedve, alacsony fokozaton megfőzzük. Utána átpasszírozzuk, és még 20-25 percig forraljuk
Ugrás a lap tetejére >>