A gyümölcsöt megmossuk, lecsöpögtetjük, majd a cukorral az üvegbe rétegezzük. A rumban feloldjuk a szalicilt, majd a gyümölcsre öntjük. Lezárjuk, majd a nap
Egy 5 literes üveghez kiválogatunk 7 kilónyi szép, hibátlan gyümölcsöt. Alaposan megmossuk, és elkezdjük belerakni az üvegbe, rétegenként cukrot szórva rá.
A meggyet megmossuk, lecsöpögtetjük, majd a cukorral üvegekbe rétegezzük. Annyi rumot öntünk rá, amennyi ellepi a gyümölcsöt. A tetejére szórunk egy késheg
Folyó víz alatt öblítsük át a meggyet, csepegtessük le, szedjük le a szárát és magozzuk ki. Ezután dolgozzuk össze a cukorral és a rummal. Tegyünk rá fed
Egy 5 literes üveghez kiválogatunk 7 kilónyi szép, hibátlan gyümölcsöt. Alaposan megmossuk, és elkezdjük belerakni az üvegbe, rétegenként cukrot szórva rá.
A barack héját lehúzzuk, felszeleteljük és kimagozzuk. Összekeverjük a cukorral, majd állni hagyjuk. Ha túl sok levet ereszt, leöntjük róla, ha nem, akkor a l
A gyümölcsöt meghámozzuk, félbevágjuk, kimagozzuk és citromleves vízbe tesszük, majd lecsöpögtetjük. Az üvegek aljára cukrot teszünk, majd a gyümölcsöt
A félig érett barack héját lehúzzuk, magját kiszedjük, lelocsoljuk citromlével, majd a cukorral üvegekbe rétegezzük. Egy üveghez egy késhegynyi szalicilt elk
Ugrás a lap tetejére >>