A langyos tejbe morzsoljuk bele az éleszt?t és a lisztet, majd langyos helyen kelesszük meg. A lisztet dolgozzuk össze a cukorral, a sóval, és annyi tejjel, hogy kenyérté
A lisztet, 14 dkg vajat, 7 dkg cukrot 1 tojással és a szalakálival összedolgozzuk, majd kinyújtjuk, megkenjük a lekvárral, majd zsiradékkal bélelt tepsibe helyezzük. 6 to
A tejszínt és a csokoládédarabokat tegyük egy közepes méret? tálba. Er?s fokozaton 1 percig melegítsük mikrohullámú süt?ben. Keverjük meg. A kell, akkor visszatehetjük 15
A fácánt megtisztítjuk, elnégyeljük, majd egy fazékba tesszük. Hozzáöntjük a bort, vizet, és belerakjuk a babérlevelet, a borsot, a felszeletelt citromot, majd megsózzuk,
A leves:
A fácánt megfosztjuk tollaitól, földaraboljuk és egy vízzel teli fazékba rakjuk f?ni. Miután fölforrt beleszórjuk a f?szereket, beletesszük a zöldségeket és a h
A fácán sós vízben feltesszük f?ni. Amikor felforrt, lehabozzuk, beletesszük a zöldségeket, a hagymát, fokhagymát, és a f?szereket.
A gombát és a kelkáposztát a levesb?
A fácánt és a vaddisznó húst egy lábosba tesszük, és felöntjük a vízzel, és feltesszük f?ni. Közben folyamatosan lehabozzuk, majd fél óra után beletesszük felkarikázott s
A kukoricaszirupot, a vajat és a cukrot keverjük össze egy nagy tálban. A vaníliát és a tojásport adjuk hozzá, jól keverjük össze. Tegyük félre.
A sót és a szódabikarbó
Ugrás a lap tetejére >>