» 2 bögre étcsokoládé darabolva » 3/4 bögre tejszín » A bevonathoz felaprított, pirított pekándió, kókuszreszelék, porcukor, kakaópor vagy apró cukorkák
A tejszínt és a csokoládédarabokat tegyük egy közepes méretű tálba. Erős fokozaton 1 percig melegítsük mikrohullámú sütőben. Keverjük meg. A kell, akkor visszatehetjük 15 másodpercekre melegíteni, csak minden melegítés után keverjük meg. Ha a csokoládé teljesen megolvad és egynemű keveréket kapunk, akkor jó.
Tegyük 3 órára a hűtőbe. 1-2 cm-es golyókat formázzunk a keverékből. Különféle előkészített anyagokban hempergessük meg őket, majd egy sütőpapírral letakart tálcára tegyük őket. Fedjük le és tároljuk fogyasztásig hűtőben.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom