A csirkét felkockázzuk, megsózzuk és paprikás lisztbe forgatjuk. A fondükészít? edényt fokhagymával bedörzsöljük, és megmelegítjük. Ekkor beletesszük a bort, majd amikor
Keverjük habosra a vajat, a porcukrot, a nyers és f?tt tojássárgákat, majd f?szerezzük. Keverjük bele a lisztet és a darált mandulát. Ha nagyon kemény a tészta ki vízzel
Fél kiló cukrot felteszünk f?ni két deci vízzel, s folyamatosan kevergetve addig f?zzük, amíg hólyagos és átlátszó nem lesz. Ha már eléggé nyúlós, levesszük a t?zr?l. A p
Áztassuk be a mazsolát a rumba vagy a narancslébe. Válasszuk szét a tojásokat. Verjük habosra a tojássárgáját és a porcukrot. Keverjük bele a tejet, a tejszínt és a liszt
A kacsát mossuk meg, a bef?ttet csepegtessük le, és magozzuk ki. A bef?ttlevet sózzuk meg, és keverjük bele az összetört f?szert. a kacsát belülr?l sózzuk meg, és a csere
A vajat a cukorral keverjük habosra egy nagy tálban. A mandula- és vaníliaaromát és a tojást adjuk hozzá, és dolgozzuk össze alaposan. A sót, a szódabikarbónát és a kakaó
A süt?t 180°C-ra melegítsük el?. 3 db. 13x7 cm-es süt?formát kenjünk ki.
A szerecsendiót, a süt?port, a cukrot és a lisztet vegyítsük össze egy nagy tálban. Az olvaszto
A burgonyát tegyük egy nagy lábasba és öntsünk rá annyi vizet, hogy ellepje. Fedjük le és f?zzük nagy lángon 20- 25 percig illetve amíg meg nem puhul a burgonya. Öntsük l
Ugrás a lap tetejére >>