A fácánt és a vaddisznó húst egy lábosba tesszük, és felöntjük a
vízzel, és feltesszük főni. Közben folyamatosan lehabozzuk, majd fél óra után beletesszük felkarikázott
sárgarépát, petrezselymet, zöld
paprikát,
paradicsomot, és a vörös
hagymát.
sóval,
borssal ízesítjük, majd tovább főzzük. Mikor a húsok teljesen megpuhultak, kivesszük őket a lábosból, és a lébe tesszük a kelbimbót és a zöldbor
sót. A fácánt lefejtjük a csontról, a vaddisznót felszeleteljük, majd ha a zöldségek is megpuhultak, a lábost levesszük a tűzről, és visszatesszük a húsokat. Végül házi metéltet főzünk hozzá, és azt is a levesbe tesszük.
Kellemes Ka
rácsonyi Ünnepeket!
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>