A bélszínt megtisztítjuk, besózzuk, borsozzuk, majd elkenjük rajta a mustárt. Ezután akkora réseket vágunk bele, hogy oda beleférjenek a fokhagymák. A vöröshagymákat elfe
A tyúkot darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd bedörzsöljük a fokhagymával és a mustárral. Így egy éjszakát a hűtőben állni hagyjuk. Másnap a zöldségeket feldarabolju
A sertésszűzet egy éles késsel elfelezzük, majd mind a négy szeletet újabb három csíkra felvágjuk úgy, hogy az egyik felén egyben maradjanak a csíkok. Így a húsokat össze
Vágjuk fel hosszában a vaníliarudat, és kaparjuk ki a vaníliát. A narancs héjat húzzuk le egy héjkaparóval. Filézzük ki a gyümölcshúst. Nyissuk fel a kardamomot, és vegyü
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Mossuk meg a szőlőt, és tegyük egy tepsire. Szórjuk meg a szőlőt 50 g cukorral, öntsük le a szőlőlével és citromlével, majd süssük 5 per
A cukrokat forró vízbe tesszük, majd hozzáadjuk a lisztet, és csomómentesre főzzük. Amint kihűlt, egyesével belekeverjük a tojásokat, majd lisztezett deszkán átgyúrjuk. K
A sonkát bugyogó, de nem lobogó vízben megfőzzük. A tojásokat megmossuk, és a sonkával együtt főzzük. Amikor a sonka megpuhult, levesszük a tűzről, és a vízben hagyjuk ki
A jércemelleket megtisztítjuk, kikloffoljuk, sóval bedörzsöljük. A gesztenyét megmossuk, bevagdossuk, majd vízben puhára főzzük. Még melegen eltávolítjuk a héját, és fela
Ugrás a lap tetejére >>