A bélszínt megtisztítjuk, besózzuk, borsozzuk, majd elkenjük rajta a mustárt. Ezután akkora réseket vágunk bele, hogy oda beleférjenek a fokhagymák. A vöröshagymákat elfe
A tyúkot darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd bedörzsöljük a fokhagymával és a mustárral. Így egy éjszakát a h?t?ben állni hagyjuk. Másnap a zöldségeket feldarabolju
A sertéssz?zet egy éles késsel elfelezzük, majd mind a négy szeletet újabb három csíkra felvágjuk úgy, hogy az egyik felén egyben maradjanak a csíkok. Így a húsokat össze
Vágjuk fel hosszában a vaníliarudat, és kaparjuk ki a vaníliát. A narancs héjat húzzuk le egy héjkaparóval. Filézzük ki a gyümölcshúst. Nyissuk fel a kardamomot, és vegyü
Melegítsük el? a süt?t 180 fokra. Mossuk meg a sz?l?t, és tegyük egy tepsire. Szórjuk meg a sz?l?t 50 g cukorral, öntsük le a sz?l?lével és citromlével, majd süssük 5 per
A cukrokat forró vízbe tesszük, majd hozzáadjuk a lisztet, és csomómentesre f?zzük. Amint kih?lt, egyesével belekeverjük a tojásokat, majd lisztezett deszkán átgyúrjuk. K
A sonkát bugyogó, de nem lobogó vízben megf?zzük. A tojásokat megmossuk, és a sonkával együtt f?zzük. Amikor a sonka megpuhult, levesszük a t?zr?l, és a vízben hagyjuk ki
A jércemelleket megtisztítjuk, kikloffoljuk, sóval bedörzsöljük. A gesztenyét megmossuk, bevagdossuk, majd vízben puhára f?zzük. Még melegen eltávolítjuk a héját, és fela
Ugrás a lap tetejére >>