A megtisztított malacot a hasán végig vágjuk, és a nyakáig felnyitjuk. Egy éles, vékony pengéjű késsel belülről eltávolítjuk a gerinccsontot, az oldalcsont
A hozzávalókat összedolgozzuk. 3-4 mm vastagra kinyújtjuk, majd tetszés szerint különbözű formákkal kiszúrjuk.
Egy sütőlemezt kivajazunk, majd a sütemény
Az étel készítése előtt egy nappal a megmosott lencsét áztassuk be. A főzést megelőzően a gombát tisztítsuk meg és szeleteljük fel, a meghámozott hagymát
Mossuk meg a salátát, a leveleket szépen rendezzük el a tányérokon. Hámozzuk meg a narancsot, szedjük gerezdjeire és vágjuk kockákra. Daraboljuk fel az ananás
A zöld fűszereket mozsárban zúzzuk össze, öntsük fel a borral, és fedjük le egy éjszakára. A mézet melegítsük fel, és öntsük a félbevágott eprekre. Egy
Csontlevest készítünk. A húst felkockázzuk, és felöntjük a csontlével, beletesszük a hagymát, tárkonyt, és puhára pároljuk. Rántást készítünk lisztbő
A húsokat és a szalonnát ledaráljuk, megfűszerezzük, hozzáadunk 2 felaprított pirított hagymát, pirospaprikát, rizst, és felöntjük fél liter vízzel. A ká
Előkészítése: nagy vasfazekat (vagy beáztatott cserépedényt) olajjal kikenjük és lisztel meghintjük. A töltelékhez a dagadót megdaráljuk, összekeverjük a
Ugrás a lap tetejére >>