A megtisztított malacot a hasán végig vágjuk, és a nyakáig felnyitjuk. Egy éles, vékony pengéjű késsel belülről eltávolítjuk a gerinccsontot, az oldalcsontokat és a combc
A hozzávalókat összedolgozzuk. 3-4 mm vastagra kinyújtjuk, majd tetszés szerint különbözű formákkal kiszúrjuk.
Egy sütőlemezt kivajazunk, majd a süteményeket előmelegít
Az étel készítése előtt egy nappal a megmosott lencsét áztassuk be. A főzést megelőzően a gombát tisztítsuk meg és szeleteljük fel, a meghámozott hagymát vágjuk apróra.
Mossuk meg a salátát, a leveleket szépen rendezzük el a tányérokon. Hámozzuk meg a narancsot, szedjük gerezdjeire és vágjuk kockákra. Daraboljuk fel az ananászt is. Kever
A zöld fűszereket mozsárban zúzzuk össze, öntsük fel a borral, és fedjük le egy éjszakára. A mézet melegítsük fel, és öntsük a félbevágott eprekre. Egy órára tegyük a hűt
Csontlevest készítünk. A húst felkockázzuk, és felöntjük a csontlével, beletesszük a hagymát, tárkonyt, és puhára pároljuk. Rántást készítünk lisztből és vajból, és berán
A húsokat és a szalonnát ledaráljuk, megfűszerezzük, hozzáadunk 2 felaprított pirított hagymát, pirospaprikát, rizst, és felöntjük fél liter vízzel. A káposztáról leszedj
Előkészítése: nagy vasfazekat (vagy beáztatott cserépedényt) olajjal kikenjük és lisztel meghintjük. A töltelékhez a dagadót megdaráljuk, összekeverjük a nyers, megmosott
Ugrás a lap tetejére >>