A combokat ételízesítővel és gyömbérrel fűszerezzük, és vajas-boros lében készre pároljuk. Ha a hús megpuhult bőrét eltávolítjuk, csontjáról lefejtjük és felcsíkozzuk. A
A halat citrommal bedörzsöljük, megfűszerezzük, majd lisztbe, aztán tojásba végül darált és vágott dióba panírozzuk és aranybarnára sütjük a vajon, Worcester szósszal íze
A pulykamellbe nyílást vágunk, majd mindenütt bedörzsöljük sóval, borssal. Fölkockázzuk a zsömléket, majd leforrázzuk őket tejjel, beledobjuk az előzőleg megpirított diót
A halat lesózzuk, lisztbe panírozzuk és olajban pirosra sütjük. A hal olajában megpirítjuk a szalonnát, hagymát, gombát, megfűszerezzük és kevés víz hozzáadásával megpáro
Első lépésként vegyük elő a rumot és áztassuk benne a citromot körülbelül egy órát. A lisztbe tegyük bele az élesztőt, 250 ml langyos tejet és keverjük sima tésztává. Maj
Gyömbéres- teasütemény hozzávalói: (folytatás)
1és 1/2 bögre liszt
1 teáskanál őrölt fahéj
1/2 teáskanál szódabikarbóna
1/2 teáskanál só
1/2 teáskanál őrölt gyömbér
Kuktában készítve:
Egy rétegben tegyük a pulykacombokat a kukta aljára egy rétegben. A többi hozzávalót keverjük össze egy nagy tálban. Öntsük a keveréket a combokra. Fe
Az egész pisztrángokat srégen irdaljuk be, majd ízlés szerint fűszerezzük sóval és őrölt borssal. A vágatokba zsálya- és bazsalikomleveleket tegyünk, valamint pár szál zö
Ugrás a lap tetejére >>