A combokat ételízesít?vel és gyömbérrel f?szerezzük, és vajas-boros lében készre pároljuk. Ha a hús megpuhult b?rét eltávolítjuk, csontjáról lefejtjük és felcsíkozzuk. A
A halat citrommal bedörzsöljük, megf?szerezzük, majd lisztbe, aztán tojásba végül darált és vágott dióba panírozzuk és aranybarnára sütjük a vajon, Worcester szósszal íze
A pulykamellbe nyílást vágunk, majd mindenütt bedörzsöljük sóval, borssal. Fölkockázzuk a zsömléket, majd leforrázzuk ?ket tejjel, beledobjuk az el?z?leg megpirított diót
A halat lesózzuk, lisztbe panírozzuk és olajban pirosra sütjük. A hal olajában megpirítjuk a szalonnát, hagymát, gombát, megf?szerezzük és kevés víz hozzáadásával megpáro
Els? lépésként vegyük el? a rumot és áztassuk benne a citromot körülbelül egy órát. A lisztbe tegyük bele az éleszt?t, 250 ml langyos tejet és keverjük sima tésztává. Maj
Gyömbéres- teasütemény hozzávalói: (folytatás)
1és 1/2 bögre liszt
1 teáskanál ?rölt fahéj
1/2 teáskanál szódabikarbóna
1/2 teáskanál só
1/2 teáskanál ?rölt gyömbér
Kuktában készítve:
Egy rétegben tegyük a pulykacombokat a kukta aljára egy rétegben. A többi hozzávalót keverjük össze egy nagy tálban. Öntsük a keveréket a combokra. Fe
Az egész pisztrángokat srégen irdaljuk be, majd ízlés szerint f?szerezzük sóval és ?rölt borssal. A vágatokba zsálya- és bazsalikomleveleket tegyünk, valamint pár szál zö
Ugrás a lap tetejére >>