Pirítsuk meg a kókuszreszeléket egy zsír nélküli serpeny?ben. Verjük habosra a tojássárgáját, a tojást és a cukrot forró vízg?zben. Állítsuk hideg vízbe, és kevergessük a
A süt?t állítsuk be 100 fokra. Verjük a tojásfehérjét kemény habbá.
Ezután keverjük a zabba a fahéjat és a gyümölcsöt. Adjuk hozzá a tojáshabot a zabkeverékhez. Vegyük e
Verjük keményre a tojássárgáját és a cukrot forró vízfürd?ben kb. 10 percig, majd hagyjuk kih?lni.
Keverjük a krémhez a créme double-t, a joghurtot és a fahéjat. Morzsol
A süt?t 200°C- ra melegítsük el?. Vágjuk félbe az édesburgonyát, majd ujjnyi vastag szeletekre.
Tegyük egy 30 x 20 x 5 cm- es süt?formába a hagymát, burgonyát és a fokha
Els? lépésként daráljuk finomra a mandulát.
Verjük kemény habbá a tojásfehérjét a sóval, citromlével és cukorral.
Vegyünk ki bel?le 5 ev?kanálnyi habot és tegyük félre
Miel?tt nekiállunk elkészíteni a sütit, el?tte megcsináljuk a házikó vázát. A házikó alapja 6x6 cm, a 4 falat és a tet?t egy 20x32 cm-es kartonlapból vágjuk ki. A tet?höz
A vajat, csipetnyi sót, citromhéjat, 7,5 dl vizet felforrallunk, majd hozzáadjuk a lisztet és addig f?zzük ameddig el nem válik az edény falától. Ezután hozzákeverjük a c
A tejet és a lisztet meglangyosítjuk. 1 dl tejhez keverünk 1 ev?kanál cukrot, 1 ev?kanál lisztet, belemorzsoljuk az éleszt?t, és megkelesztjük. Utána a liszttel, a többi
Ugrás a lap tetejére >>