Rakjuk egy kis lábasba a lekvárt, a vörösáfonya- mártást, a cukrot, az ecetet és a csilipelyhet. Addig f?zzük közepes lángon, míg a cukor teljesen feloldódik, de ne hagyj
A zsemléket szétszedjük kis darabokra, leöntjük a forró tejjel, majd negyed órát állni hagyjuk. A felaprózott hagymát és fokhagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszel
Szórjuk bele egy nagy zárható m?anyag dobozba a lisztet, a fehér borsot és a sót. A csirkét is rakjuk bele, zárjuk le és jó alaposan rázzuk össze, hogy a húst mindenhol é
A tészta alkatrészeit összegyúrjuk, alufóliába csomagolva fél órán keresztül pihentetjük. Majd lisztezett deszkán kb. 2 mm vastagra nyújtjuk, csillagokat szúrunk ki bel?
A mézet felmelegítjük és a többi hozzávalóval összekeverjük.
A masszát letakarva, h?vös helyen legalább egy napig pihentetjük. Majd lisztes kézzel diónyi gombócokat ké
Els? lépésként keverjük össze a lisztet, cukrot, a feldarabolt marcipánt, sót, fahéjat, pudingport, vajat, tojást.
Gyúrjuk az egészet sima tésztává. Tegyük alufóliába é
190°C- ra melegítsük el? a süt?t. A darált kekszet, a süt?port és a lisztet keverjük össze egy kis tálban, majd tegyük félre.
A cukrozott s?rített tejet és a vajat kever
A tojásokat és a cukrot keverjük össze egy nagy tálban egy nagy sebesség? fokozatra állított botmixerrel. Mind e közben a lisztet, a kandírozott gyümölcshéjakat, a mandul
Ugrás a lap tetejére >>