El?ször is a mazsolát a vizes rumos keverékbe tegyük egy napig állni, majd csöpögtessük le. A citrom héját pedig egy percig pároljuk meg vízben.
A lisztet dolgozzuk össz
A csülköket megf?zzük, majd leszedjük a csontról. Fél kg lisztet, éleszt?t 1 dl langyos vízzel összekeverünk és kelni hagyjuk. Majd a maradék lisztet is hozzáadjuk. Ezutá
5 cm-es darabokra vágjuk a húst, megmossuk, majd feltesszük f?ni a hagymával, f?szerekkel együtt. Ha félig már puha, hozzá adjuk a feldarabolt répát, póréhagymát, borsó
Egy tálban összekeverjük a halakat, a ringlit, az olívabogyókat, a krémsajtot, mustárt, kevés citromlevet, a paprikakrémet, majd ízlé szerint sózzuk, borsozzuk, és az egé
A halat vágjuk kétujjnyi csíkokra. Sózzuk meg, és mártsuk lisztbe. A zúzott fokhagymát olajon futtassuk meg. Tegyük rá a halat, és mindkét oldalukat pirítsuk meg. Vegyük
180°C-ra melegítsük el? a süt?t. A süt?lemezt kenjük ki.
A mandulaaromát, vaníliát, citromlevet, cukrot, vajat és az olajat keverjük krémesre egy nagy tálban egy közepes
Keverjük össze a kétféle rumot, a Cointreau-t, a gyümölcslevet és a cukorszirupot. A vaníliarudat vágjuk félbe, és kaparjuk ki a magját, majd adjuk mindkét részét a kokté
Csinálunk egy rendes tojást sóval. Kirakjuk egy lapos tányérba adtán arra rakunk egy kis pirospaprikát és borsot és össze szúrjuk két fogpiszkálóval.Utoljára kechuppal és
Ugrás a lap tetejére >>