A párolóedényt félig megtöltjük vízzel, megsózzuk, zöldfűszerekkel ízesítjük. Felforraljuk, majd megpároljuk benne a karfiolt és a brokkolit, félretesszü
Főzzük meg sós vízben, egy kis olajjal a pennét. Tegyük előmelegített tálba. Kagylókat szórjuk meg tengeri sóval, fűszerezzük liszttel, sóval, borssal, és
A zöldborsót 3 perc alatt puhára főzzük sós vízben, és a turmixgépben a vajjal, sóval és borssal összekeverjük. A kagylókat olívaolajjal megkenjük, fűsze
A grillen forró tüzet készítünk. Egy öntöttvas serpenyőt állítunk rá, és hagyjuk átforrósodni. A sült paprikát, a vajat turmixgépben pépesítjük, és
A grillen forró tüzet készítünk. Egy öntöttvas serpenyőt ráhelyezünk és hagyjuk átforrósodni. A rákokat olajjal megkenjük, és a forró serpenyőben mindk
Az olajat akkora serpenyőbe öntjük, hogy 1 cm magasan álljon benne az olaj. Az osztrigát hideg vízben leöblítjük, megszárogatjuk. A lisztből, a fűszerkeverék
A grillen forró tüzet készítünk. A rákokat olajjal megkenünk,egy szelet prosciuttóba göngyölünk, fogvájóval rögzítjük, és grillezzük. Addig sütjük, a
Az olajat olyan serpenyőbe öntjük, ahol 1 cm magasan áll. A kagylót hideg, folyó vízben megmossuk, és megszárítjuk. A bundázást a hagyományos módon végezz
Ugrás a lap tetejére >>