A párolóedényt félig megtöltjük vízzel, megsózzuk, zöldfűszerekkel ízesítjük. Felforraljuk, majd megpároljuk benne a karfiolt és a brokkolit, félretesszük, melegen tartju
Főzzük meg sós vízben, egy kis olajjal a pennét. Tegyük előmelegített tálba. Kagylókat szórjuk meg tengeri sóval, fűszerezzük liszttel, sóval, borssal, és forgassuk meg b
A zöldborsót 3 perc alatt puhára főzzük sós vízben, és a turmixgépben a vajjal, sóval és borssal összekeverjük. A kagylókat olívaolajjal megkenjük, fűszerezzük, és a forr
A grillen forró tüzet készítünk. Egy öntöttvas serpenyőt állítunk rá, és hagyjuk átforrósodni. A sült paprikát, a vajat turmixgépben pépesítjük, és ízesítjük. A kagylókat
A grillen forró tüzet készítünk. Egy öntöttvas serpenyőt ráhelyezünk és hagyjuk átforrósodni. A rákokat olajjal megkenjük, és a forró serpenyőben mindkét oldalukat megsüt
Az olajat akkora serpenyőbe öntjük, hogy 1 cm magasan álljon benne az olaj. Az osztrigát hideg vízben leöblítjük, megszárogatjuk. A lisztből, a fűszerkeverékből, a sörből
A grillen forró tüzet készítünk. A rákokat olajjal megkenünk,egy szelet prosciuttóba göngyölünk, fogvájóval rögzítjük, és grillezzük. Addig sütjük, amíg opálos lesz.
Az olajat olyan serpenyőbe öntjük, ahol 1 cm magasan áll. A kagylót hideg, folyó vízben megmossuk, és megszárítjuk. A bundázást a hagyományos módon végezzük. Amikor az ol
Ugrás a lap tetejére >>