A párolóedényt félig megtöltjük vízzel, megsózzuk, zöldf?szerekkel ízesítjük. Felforraljuk, majd megpároljuk benne a karfiolt és a brokkolit, félretesszük, melegen tartju
F?zzük meg sós vízben, egy kis olajjal a pennét. Tegyük el?melegített tálba. Kagylókat szórjuk meg tengeri sóval, f?szerezzük liszttel, sóval, borssal, és forgassuk meg b
A zöldborsót 3 perc alatt puhára f?zzük sós vízben, és a turmixgépben a vajjal, sóval és borssal összekeverjük. A kagylókat olívaolajjal megkenjük, f?szerezzük, és a forr
A grillen forró tüzet készítünk. Egy öntöttvas serpeny?t állítunk rá, és hagyjuk átforrósodni. A sült paprikát, a vajat turmixgépben pépesítjük, és ízesítjük. A kagylókat
A grillen forró tüzet készítünk. Egy öntöttvas serpeny?t ráhelyezünk és hagyjuk átforrósodni. A rákokat olajjal megkenjük, és a forró serpeny?ben mindkét oldalukat megsüt
Az olajat akkora serpeny?be öntjük, hogy 1 cm magasan álljon benne az olaj. Az osztrigát hideg vízben leöblítjük, megszárogatjuk. A lisztb?l, a f?szerkeverékb?l, a sörb?l
A grillen forró tüzet készítünk. A rákokat olajjal megkenünk,egy szelet prosciuttóba göngyölünk, fogvájóval rögzítjük, és grillezzük. Addig sütjük, amíg opálos lesz.
Az olajat olyan serpeny?be öntjük, ahol 1 cm magasan áll. A kagylót hideg, folyó vízben megmossuk, és megszárítjuk. A bundázást a hagyományos módon végezzük. Amikor az ol
Ugrás a lap tetejére >>