Az összevágott hagymát dolgozzuk össze a szoba-hőmérsékletű vajjal, a fűszernövénnyel és egy kis zsemlemorzsával.
Egy tepsibe szórjuk bele a sót és tegy
Egy edénybe tegyük bele a hagymát és az uborkát, öntsük rájuk az olajat és az ecetet, adjuk még hozzá a cukrot, a csilit, a sót és a borsot, és keverjük ö
Egy edénybe tegyük bele a hagymát és az uborkát, öntsük rájuk az olajat és az ecetet, adjuk még hozzá a cukrot, a sót és a borsot, és keverjük össze. Íze
A barna cukrot, a szójaszószt, a forró vizet és a misomártást összekeverjük. felforraljuk, és 2 órán át hűtjük. Egy tálat 2,5 cm vastagon sóval beborítun
Az osztrigák húsát levükkel együtt egy tálban elkeverjük a Tabasco felével. Alsó héjukat megtisztítjuk, a felsőket eldobjuk. Ezután a tejszínes osztrigához
A mártáshoz a ketchupot, a reszelt tormát, a paprika krémet, a Worcestershire mártást és a friss zöldcitromlevet összekeverjük. Egy tálat kibélelünk 2,5 cm v
Egy edénybe tegyük bele a hagymát és a paradicsomot, öntsük rájuk az olajat és az ecetet, adjuk még hozzá a cukrot, a sót és a borsot, és keverjük össze.
Egy edénybe tegyük bele a hagymát és a paprikát, öntsük rájuk az olajat és az ecetet, adjuk még hozzá a cukrot, a sót és a borsot, és keverjük össze. Íze
Ugrás a lap tetejére >>