Az olajat olyan serpenyőbe öntjük, ahol 1 cm magasan áll. A kagylót hideg, folyó vízben megmossuk, és megszárítjuk. A bundázást a hagyományos módon végezzük. Amikor az ol
Az olajat egy serpenyőbe tesszük, és a fokhagymát és a hagymát 4 perc alatt üvegesre pirítjuk. A bort ráöntjük, a sáfrányt beleszórjuk, és felforraljuk. A kagylókat belet
A kagylókat vízben sikáljuk meg. A mogyoróhagymát aprítsuk fel, a vöröshagymát vágjuk kockára. A póréhagymát szeleteljük fel. Hevítsük fel az olívaolajat, tegyük bele a h
A kagylókat vízben sikáljuk meg. A mogyoróhagymát aprítsuk fel, a vöröshagymát vágjuk kockára. A póréhagymát szeleteljük fel. Hevítsük fel az olívaolajat, tegyük bele a h
A kagylót megtisztítjuk. Egy nagy serpenyőben fél evőkanál olajon megpároljuk az egyik apróra vágott mogyoróhagymát és a zúzott fokhagyma felét, hozzáadjuk a kagylót a bo
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A vajat, a póréhagymát egy sütőtálba tesszük, megkeverjük, és előmelegített sütőben 5 percig pirítjuk. Ezután az osztriga levét beleöntjü
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A vajat, a póréhagymát egy sütőtálba tesszük, megkeverjük, és előmelegített sütőben 5 percig pirítjuk. Ezután az osztriga levét beleöntjü
Az olívaolajat egy nagy paellafőzőbe, vagy nagy serpenyőbe megforrósítjuk, a chorizót megfuttatjuk, és a serpenyőből kiemeljük. A hagymást, a paprikát, a fokhagymát közep
Ugrás a lap tetejére >>