Fogunk egy lábost, beleöntjük a bort és a vizet, majd ha felforrt, beletesszük a felaprózott hagymát és a felszeletelt répákat. Sózzuk, borsozzuk, majd kb. 3 percig így f
Fogunk egy lábost, felforraljuk benne a vizet és a bort, majd beletesszük a faldarabolt hagymát, répát és petrezselymet, valamint sózzuk, borsozzuk. Néhány perc elteltéve
A megtisztított kagylókat hosszában elharmadoljuk úgy, hogy a narancssárga ikrát sértetlenül hagyjuk. Ezután a h?t?be tesszük ?ket, héjukat pedig egy lábosban megf?zzük,
Elkészítési id?: kb 20 perc
Energiatartalom: 239 kcal/1002 kj adagonként
A petrezselymet, a metél? hagymát és a tárkonyt mossuk meg alaposan és aprítsuk fel. A tárkon
A kagylókat megf?zzük, majd amelyik nem nyílt ki kidobjuk. A kagylóhúshoz keverjük a felszeletelt paprikát. A kagyló levét lefagyasztjuk, majd ha már majdnem teljesen meg
Forrósítsuk fel habosra a vajat. A bort öntsük hozzá és forraljuk fel. Azokat a kagylókat, amik már kinyíltak és er?s megütögetésre sem szorítják össze héjukat dobjuk el.
Egy serpeny?ben olvasszuk fel a vajat, és pirítsuk meg benne a fokhagymát. Dobáljuk bele a kagylókat, öntsük le a borral, majd lefedve nagyjából 5 percen át magas fokozat
Egy serpeny?ben olvasszuk fel a vajat, és pirítsuk meg benne a fokhagymát. Dobáljuk bele a kagylókat és a csilit, öntsük le a borral, majd lefedve nagyjából 5 percen át m
Ugrás a lap tetejére >>