Az olajat egy serpeny?be tesszük, és a fokhagymát és a hagymát 4 perc alatt üvegesre pirítjuk. A szakért, a mirint és a rizsecetet beletesszük és felforraljuk. A kagylóka
A bort, a citromlevet, a tárkonyt felforraljuk, majd belekeverjük a mustárt, és a tejszínt. Habver?vel keverve addig f?zzük, amíg bes?r?södik. A kagylót 8 kisebb felfújtf
A mézet lábosba tesszük, melegíteni kezdjük, majd hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, a szójaszószt, sózzuk. Eközben a kagylókat is megsütjük egy másik serpeny?ben, m
A bort, a citromlevet, a tárkonyt felforraljuk, majd belekeverjük a tejszínt, és a dijoni mustárt. Habver?vel kevergetve addig f?zzük, míg be nem s?r?södik. A palacsintá
Többször alaposan megtisztítjuk hideg vízzel, majd a zöldségeket is megtisztítjuk, és apró darabokra vágjuk. Egy nagy méret? edénybe olívaolajat öntünk és a zöldségeket k
A laksakrém hozzávalóit turmixgépben simára keverjük. A leveshez egy lábosban 2 ev?kanál olajat felforrósítunk, és a rákpáncélokat és fejeket élén rózsaszínre pirítjuk. E
F?zzük meg a kagylókat borral és a hagyma felével, míg a kagylók ki nem nyílnak.
F?z?levet tegyük félre. A kagylók héját szedjük le. F?z?levet forraljuk össze a felére.
A felkarikázott újhagymát a vajon megpirítjuk, majd beleszórjuk a tárkonyt, és hozzáadjuk az elfelezett kagylókat. Így kb. 5-7 perc alatt áttetsz?vé f?zzük ?ket. Ekkor fe
Ugrás a lap tetejére >>