Az olajat egy serpenyőbe tesszük, és a fokhagymát és a hagymát 4 perc alatt üvegesre pirítjuk. A szakért, a mirint és a rizsecetet beletesszük és felforraljuk
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A bort, a citromlevet, a tárkonyt felforraljuk, majd belekeverjük a mustárt, és a tejszínt. Habverővel keverve addig főzzük, amíg besűrűsödik. A kagylót 8 ki
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A mézet lábosba tesszük, melegíteni kezdjük, majd hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, a szójaszószt, sózzuk. Eközben a kagylókat is megsütjük egy másik
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A bort, a citromlevet, a tárkonyt felforraljuk, majd belekeverjük a tejszínt, és a dijoni mustárt. Habverővel kevergetve addig főzzük, míg be nem sűrűsödik.  
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Többször alaposan megtisztítjuk hideg vízzel, majd a zöldségeket is megtisztítjuk, és apró darabokra vágjuk. Egy nagy méretű edénybe olívaolajat öntünk é
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A laksakrém hozzávalóit turmixgépben simára keverjük. A leveshez egy lábosban 2 evőkanál olajat felforrósítunk, és a rákpáncélokat és fejeket élén rózs
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Főzzük meg a kagylókat borral és a hagyma felével, míg a kagylók ki nem nyílnak. 
Főzőlevet tegyük félre. A kagylók héját szedjük le. Főzőlevet forralj
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A felkarikázott újhagymát a vajon megpirítjuk, majd beleszórjuk a tárkonyt, és hozzáadjuk az elfelezett kagylókat. Így kb. 5-7 perc alatt áttetszővé főzzük
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>