Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a csilit, a lime levét és héját, a mentát és a sót. Ezzel a lével öntsük le az edényben elrendezett kagylókat, kissé
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a gyömbért, a csilit, a lime levét és héját, a mentát és a sót. Ezzel a lével öntsük le az edényben elrendezett kagy
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a csilit, a lime levét és héját, a mentát és a sót. Ezzel a lével öntsük le az edényben elrendezett kagylókat, kissé
Miel?tt a zöldségeket megpirítjuk, a csirkecombokat olívaolajon barnára sütjük, majd kiemeljük. A riszt megf?zzük, a combokat beletesszük. Elkészítjük a paellát: az olíva
Az olívaolajat egy nagy paellaf?z?be, vagy nagy serpeny?be megforrósítjuk. A hagymást, a paprikát, a fokhagymát közepes lángon 5 percig pároljuk. A babérlevelet, a paradi
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, az összepréselt fokhagymát, a f?szerkeveréket és a sót. Ezután felöntjük a borral,
A kagylókat hideg vízben megmossuk, citromlével meglocsoljuk. G?z fölé tesszük, majd amikor kinyíltak a levüket félretesszük. A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk, ma
Az olajat egy serpeny?be tesszük, és a fokhagymát és a hagymát 4 perc alatt üvegesre pirítjuk. A bort ráöntjük, a tárkonyt beleszórjuk, és felforraljuk. A kagylókat belet
Ugrás a lap tetejére >>