Egy serpenyőben olvasszuk fel a vajat, és pirítsuk meg benne a mogyoróhagymát. Dobáljuk bele a kagylókat, öntsük le a borral, majd lefedve nagyjából 5 percen át magas fok
A kagylókat alaposan tisztítsuk meg, mossuk át, majd csöpögtessük le.
Az összevágott hagymát pároljuk üvegesre a vajban, majd dolgozzuk hozzá a petrezselymet, a kakukkfü
Egy serpenyőben olvasszuk fel a vajat, és pirítsuk meg benne a fokhagymát. Dobáljuk bele a kagylókat és a kolbászt, öntsük le a sherryvel, majd lefedve nagyjából 5 percen
Egy serpenyőben olvasszuk fel a vajat, és pirítsuk meg benne a fokhagymát. Dobáljuk bele a kagylókat, öntsük le a sörrel, majd lefedve nagyjából 5 percen át magas fokozat
A fokhagymát és a petrezselymet finomra vágjuk. Olajat melegítünk egy cseréplábosban, majd megpirítjuk benne a fokhagymát, hozzákeverjük a lisztet. A kagylókat a rántásra
A kagylókat megtisztítjuk, lábosba tesszük, majd felöntjük fele-fele arányban a borral és vízzel. Amikor kinyílnak, a rosszakat kidobjuk, a jók húsát kivesszük. A besamel
A lisztet tegyük tálba, a közepében készítsünk egy mélyedést, öntsük bele a vizet és az olajat, majd dolgozzuk össze. 1 órát hagyjuk állni.
Pác:
Keverjük össze az olív
Elkészítési idő: kb 55 perc
Energiatartalom: 149 kcal/620 kj adagonként
A mogyoróhagymát pucoljuk meg, majd karikázzuk fel. A szárzellert mossuk meg, majd vágjuk fel 4-
Ugrás a lap tetejére >>