A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a főtt tojássárgáját, a szardellapasztát, s fokhagymát és az egész tojást turmixgépben krémesre keverjük. Amíg a gép forog lassan
A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A kagylót olívaolajjal megkenjük, sózzuk, és egy alumíniumtálcára helyezzük. A faforgácsot a parázsra dobjuk. A tálcát
A grillsütőn a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A faforgácsot a szénre terítjük. A citromos-tárkonyos vajat megolvasztjuk, és a kagylóval
Mossuk meg a kagylókat, a törötteket dobjuk el. Pirítsuk meg az olajon a fokhagymát, a hagymát 1 perc alatt. Öntsük fel az alaplével, és keverjük bele a sűrített paradics
Az osztrigák héját eltávolítjuk, húsukat hűtőbe tesszük. Négy jénait beszórunk tengeri sóval, majd ezekben eloszlatjuk a héjakat. A felaprózott hagymát vajon megpirítjuk,
A hagymákat és a chilit az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az alaplevet és a paradicsomot. Forrástól számított 10 percig főzzük lefedve, majd az egészet leturmixoljuk
Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 542 kcal/2287 kj adagonként
A pasztinákot, a sárgarépát és a szárzellert mossuk meg, majd kockázzuk fel. Hasonlóképpen járjun
Egy tálban összekeverjük az egyik narancs levét a másik felkockázott húsával, a paradicsommal, a fokhagymával, az cettel és 3 ek. olajjal. Sózzuk, borsozzuk, majd félrete
Ugrás a lap tetejére >>