Karikára vágott hagymát és a szeletelt gombát vajban megpároljuk, majd levéve a fed?t zsírjáig pirítjuk, és belekeverjük a tojást.
Negyed liter vízben megf?zzük a kását. Megpirítjuk zsírban a hagymát, kásával összekeverjük, hozzáadjuk a szétnyomkodott juhsajtot és a f?szereket.
Elkeverjük túróval a f?tt rizst, hozzáadjuk a zsírban megpirított hagymát, és f?szerezzük.
Langyos, cukros vízben felfuttatjuk az éleszt?t, teszünk hozzá egy kevés lisztet, kétszeresére kelesztjük, majd a többi liszttel és a langyos olajjal hólyagosra dolgozzuk
A túrókat szitán alaposan áttörjük, f?szerezzük és összekeverjük ?ket.
Hozzávalókból lágy tésztát gyúrunk, vékonyra nyújtjuk, és fánkszaggatóval 5 cm átmér?j? karikákat szúrunk ki bel?le. Egyik felébe kerül a töltelék, a másik felét ráhajtju
Szeletelt halat citromos, sós vízben 15 percig f?zzük. Elkészítjük a mártást: vajban megpároljuk az összevágott zöldséget, meghintjük liszttel, ráöntjük a bor kétharmadát
Ehhez a recepthez él? halat kell vásárolnunk, mert a hal vérét össze kell kevernünk az ecettel. Vajban megpároljuk a gyöngyhagymát, ráöntjük a sört, f?szerezzük, és 20 pe
Ugrás a lap tetejére >>