Pórét ujjnyi darabokra vágjuk, sós, cukros vízben 15 percig f?zzük. Lesz?rjük, és beborítjuk a vajban pirított zsemlemorzsával. Sültekhez fogyasztható.
Pórét vékony csíkokra karikára vágjuk, összekeverjük a reszelt almával és uborkával. Majonézhez hozzáadunk egy kávéskanál mustárt, sót, borsot, cukrot, finomra vágott kap
Zöldségeket és a hagymát vajban megpároljuk, megszórjuk liszttel, hozzáadjuk a csontlevest, f?szerezzük, majd puhára f?zzük. Ribizliízzel együtt áttörjük egy szitán, majd
Elkeverjük vajjal a túrót, hozzáadjuk a reszelt sajtot, gombócokat formálunk bel?le. Egy részét darált dióba, másikat pirospaprikába, illetve apróra vágott snidlingbe for
Kivert hús mindkét oldalát pár percig sütjük olajban. Hozzátesszük a hámozott, felszeletelt paradicsomot, f?szerezzük, ráöntjük a tejfölt, megszórjuk reszelt sajttal, és
Sört a f?szerekkel felf?zzük. Tejjel összekeverjük a tojások sárgáját, cukorral és liszttel, majd hozzáöntjük a sörhöz. Felforraljuk, és pirított kenyérre öntjük.
F?szerekkel felf?zzük a sört. A tojássárgákat a cukorral kikeverjük, hozzáöntünk egy dl meleg sört és összekeverjük. A többi sörbe öntjük, és felf?zzük. Pirított zsemleko
Vaja elkeverjük a tojással, majd a tejbe áztatott és kinyomkodott brióssal, cukorral, csipet sóval, finomra vágott mandulával, mazsolával, petrezselyemzölddel és kaporral
Ugrás a lap tetejére >>