Megpirítjuk vajban a hagymát, hozzáadjuk a szeletelt paradicsomot, f?szerezzük, és 10 percig pároljuk. Meglocsoljuk citromlével, és fél órát állni hagyjuk. Hagymás, parad
Megmosott gyümölcsöket áttörjük egy szitán, hozzákeverjük a cukrot és a tejszínnel elvegyített aludttejet. Csészében jól leh?tve tálaljuk.
El?z? este beáztatott, majd kimagozott szilvát a pohár vörös borban cukorral, pár szem szegf?szeggel, egy darab egész fahéjjal és a reszelt citromhéjjal pár percig f?zzük
Húst kiverjük, sózzuk, borsozzuk, majd megkenjük mustárral. Kását és az összevágott hagymát megpirítjuk vajban, hozzáadjuk a tormát, beleütjük a tojást, és addig keverjük
Nyelvet sós vízben puhára f?zzük. Beáztatjuk vörös borba a mazsolát, apróra vágott mandulát, citromhéjat, majd 10 percig f?zzük. Lisztb?l és vajból rántást készítünk, önt
Húst sózzuk, borsozzuk és belegöngyöljük a tölteléket. Töltelékhez a hagymát vajban megpároljuk, beletesszük a zsemlemorzsát és átpirítjuk. Kissé leh?tjük, majd összekeve
Felsált megsózzuk, zsírban átsütjük, rátesszük a karikára vágott hagymát, kevés vizet öntünk alá, és puhára pároljuk.
Töltelék: keverjük össze a reszelt tormát a tejföl
Negyed liter vízbe beleöntjük az ecetet, rakunk bele 3 szegf?szeget, 5 szem borsot, 2 fokhagymát, 2 babérlevelet, gombát, majd 10 percig f?zzük. Leh?tjük, bef?ttesüvegbe
Ugrás a lap tetejére >>