Nyulat megt?zdeljük a szalonnával, sózzuk, borsozzuk, és 3 napra az íróba tesszük. Ezt néhány szem szegf?szeggel, 2 babérlevéllel és hagymával f?szerezzük. Hideg helyen
Gyalult káposztát sós, cukros, kapros vízben puhára pároljuk. Hozzátesszük a reszelt almát, rántást, és egyszer felf?zzük.
Kockára vágott uborkát fél pohár vízben puhára f?zzük, vajas rántással s?rítjük, f?szerezzük citromlével, majd összevágott kaporral megszórjuk.
Héjában f?tt és hámozott burgonyát a hagymával együtt megdaráljuk, hozzáadjuk a juhsajtot, tojást, vajat, majd f?szerezzük.
Tésztát kinyújtjuk, pogácsaszaggatóval kerek
Kását sós vízben megf?zzük. Szalonnát kisütjük, zsírjában megpároljuk a hagymát, elkeverjük a túróval és a kásával, f?szerezzük, és nagy karikákra szúrt tésztába töltjük.
Káposztát megreszeljük, hozzáadjuk a beáztatott, szárított gombát a vizével együtt, összevágott hagymát, zsiradékot, és puhára f?zzük. Ízesítjük, és belekeverjük az össze
Cukros tejben felfuttatjuk az éleszt?t, és 50 g liszt hozzáadásával kétszeresére kelesztjük. A kovászból, olvasztott zsírból, lisztb?l, másfél tojásból, maradék tejb?l ke
F?tt burgonyát áttörjük, összekeverjük a túróval és zsírban üvegesre párolt hagymával, majd f?szerezzük. Tésztát vékonyra nyújtjuk, karikákat szúrunk bel?le. Egyik felére
Ugrás a lap tetejére >>