Heringet pár órára vízbe áztatjuk, majd kifilézzük. Almával és hagymával együtt megdaráljuk, összekeverjük majonézzel, kevés cukorral, mustárral, és fekete kenyérre kenve
Marhahúst 4 liter vízben feltesszük f?ni. F?szereket géz vagy vászondarabba csomagolva és összekötve tesszük a levesbe.
Tepsiben, zsiradékkal a kacsa mindkét oldalát át
Aprólékot a karikára vágott hagymával, reszelt zellerrel, répával, szegf?borssal, feketeborssal, szegf?szeggel, sóval és annyi vízzel, amennyi ellepi, puhára f?zzük.
Sz
Kacsa nyakát, szárnyát levágjuk. Zsiradék felében megfuttatjuk a hagymát és a zöldséget, rátesszük a kacsaaprólékot, fél liter vizet, és puhára f?zzük. Kacsát sóval, bors
Csontot a zöldséggel és a paradicsommal 1,5 liter vízben addig f?zzük, míg a zöldség meg nem puhul. A gyalult káposztát a hagymával, sóval, borssal, köménymaggal és egy k
Karfiolt fél órára sós vízbe áztatjuk, majd ugyanabban a vízben, hozzáadva a tejet, 20 percig f?zzük. Vigyázzunk, hogy ne essen szét. Vajban megpirítjuk a morzsát, a karf
Kelkáposztát legyaluljuk. Almát és uborkát megreszeljük, majd a káposztához keverjük. Leöntjük a salátalével. (olajat elkeverjük a mustárral, ízesítjük és meghintjük petr
Éleszt?t langyos tejben felfuttatjuk, összekeverjük a liszt felével, és kétszeresére kelesztjük. Ha megkelt összedolgozzuk a tojások sárgájával, liszttel, tejjel, és hozz
Ugrás a lap tetejére >>