Cukrot a vajjal és a tojássárgákkal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a hámozott, reszelt almát, darált diót, morzsát, mazsolát, és a tojások habját. Vajazott, morzsával
Szilvát hideg vízbe áztatjuk, majd kimagozzuk. Szalonnát csíkokra vágjuk, mindegyikbe 1-1 szilvát csomagolunk, fogvájóval átszúrjuk, megszórjuk köménymaggal, és 10 percre
El?z? este beáztatott babot a gombával, sós vízben puhára f?zzük. Karikára vágott hagymát, csíkokra vágott kolbásszal és sonkával kissé átsütjük, megszórjuk liszttel, fel
Babot és az aszalt szilvát is beáztatjuk, majd a babot kevés sós vízben puhára f?zzük. Szalonnát kisütjük, zsírjában megfonnyasztjuk a hagymát, hozzáadunk lisztet, feleng
Beáztatott babot a hússal, aprólékkal, hagymával, fokhagymával, f?szerekkel 2 l vízben puhára f?zzük. Miután megf?tt kiszedjük, csontjáról lefejtjük és apróra vágjuk. Pet
Kivert, f?szerezett bordát vajban átsütjük, és melegre állítjuk. Vajban megpároljuk a gombát, és f?szerezzük. Serpeny?ben átsütjük a felszeletelt paradicsomot. Húsra el?s
Héjában f?tt burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk, és olajban átsütjük. Hozzáadjuk a vajjal elkevert szardellapasztát és a reszelt tormát. Sózott, borsozott húst olajban
El?z? este beáztatott káposztát, szilvát és a cikkekre vágott édes káposztát 1 pohár vízzel, borral, feltesszük f?ni. Zsírban kisütjük a szalonnát, megpároljuk a hagymát,
Ugrás a lap tetejére >>