Cukros tejben felfuttatjuk az éleszt?t, majd a lisztet a langyos tejjel, olvasztott vajjal, sóval összedolgozott tésztát készítünk bel?le, és meleg helyen kelesztjük 1 ór
Gyümölcsöt egy éjszakára vízbe áztatjuk. Füstölt húst 45 percig f?zzük vízben, hozzáadjuk a gyümölcsöt, citrom levét, fahéjat, cukrot és puhára f?zzük. Miután megf?tt kiv
Mártáshoz a barna kenyeret egy serpeny?be reszeljük, ráöntjük a bort, f?szerezzük, hozzáadjuk a citrom reszelt héját, és 15 percig f?zzük. Halat meglocsoljuk citromlével
Mákot a forrásban lév? mézbe szórjuk, és addig f?zzük, míg barnulni nem kezd. Lapos tányérba öntjük, és ha kih?lt, felszeleteljük.
Cukrot negyed liter vízben az ecettel és a vaníliával s?r? sziruppá f?zzük. Hozzáadjuk a mézet, majd a t?zr?l levéve, hozzáadjuk az összevágott diót és a tojások kemény h
Mézet felmelegítjük, elkeverjük a tojások sárgáját a cukorral, hozzáadjuk a langyos mézet, süt?porral elkevert lisztet, szerecsendiót, fahéjat, összevágott diót, és a toj
Finomra vágott céklát a levelekkel együtt kevés citrommal, cukros, sós vízben puhára f?zzük. Tejszínt összekeverjük az aludttejjel, belekeverjük a f?tt céklát, vékonyra v
Nyúlhúst 1 órán át vízben áztatjuk és besózzuk. Zsírra tesszük a felkarikázott zöldséget, hagymát, cukrot, és barnára pirítjuk. Hozzáadjuk a karikára vágott citromot, kev
Ugrás a lap tetejére >>