Csirkét részeire vágjuk, besózzuk, állni hagyjuk, majd a felolvasztott vajban a karikára vágott zöldséggel együtt megpároljuk. Ráöntünk 2 dl vízben feloldott húsleveskock
Retket lereszeljük, megsózzuk, állni hagyjuk, míg levet nem ereszt. Levét leöntjük, hozzáadjuk a reszelt almát, összekeverjük a tejszínnel elkevert sóval és snidlinggel í
Egész tojást elkeverjük cukorral, liszttel és annyi vízzel, hogy félpuha galuskatésztát kapjunk.
Tejet 50 g cukorral és fahéjjal felforraljuk, beleszaggatjuk a galuskák
Vajat kikeverjük a cukorral és 2 tojássárgával. Hozzáadjuk a tejfölt, lisztet, összevágott mandulát. Összegyúrjuk, golyókat formálunk bel?le, ellapítjuk, majd süt?bádogra
Vajat habosra keverjük a cukorral, egész tojásokkal, hozzáadjuk a rumot, tejszínt, és annyi süt?porral elkevert lisztet, hogy a tészta galuska keménység? legyen. Olajban
Gyöngytyúkot félbevágjuk, szárnyát, nyakát, és a fels? hátrészét kis darabokra vágjuk. Megpároljuk a hagymát, rátesszük a zöldséget és a nyak, szárny, és hátdarabokat, fe
Áfonyát megszórjuk a cukor felével, fél órát állni hagyjuk, és 20 percig f?zzük. Gyümölcsöket kockára vágjuk, hozzáadjuk az áfonyához a maradék cukorral, 1 egész fahéjjal
A szárnyast 1 órával sütés el?tt bedörzsöljük sóval és majoránnával. Az összevágott aprólékot és a gombát fél liter vízben feltesszük f?ni. Ha félpuha, hozzáadjuk a zölds
Ugrás a lap tetejére >>